Taekwondo
Salim Omar

Röplabda: megvédte címét az U20-as csapatunk

Publikálva: 2023.05.22 Frissítve: 2023.05.22 Röplabda

Berkó Liliána és Varga Brigitta az aranyérem mellett különdíjban is részesült.

Május 19-21. között rendezték a Torma Ágnes, leány U20-as országos bajnokság döntőjét, Budaörsön. A pénteki napon a mieink az A-csoportban kezdhették meg a finálé három napját, ahol a Gödöllői RC ellen ötszettes csatában győzedelmeskedtek. A csoport második meccsén, a középszakaszt veretlenül záró UTE ellen 3:1-re kikaptak, így másnap a Szent Benedek RA várt a csapatra az elődöntőbe kerülésért.

A szombati nap első mérkőzését játszották lányaink, amit magabiztosan hozni tudtak a balatonfüredi gárda ellen, ezzel pedig már a legjobb négy között voltak. Az elődöntőben a BRSE fehér együttesével csaptunk össze, ahol 3:0-as sikert arattunk a Békéscsaba felett, így elsőként biztosítottuk a helyünket a döntőben.

A vasárnapi fináléba óriási meglepetésként a Gödöllői RC jutott, akik 3:1-re legyőzték ‒ az idáig hibátlan ‒ UTE csapatát, így a Pest vármegyei alakulattal harcolhattunk meg a döntőben. A bombasikert arató gödöllőiek ellen háromjátszmás győzelmet arattunk, így sikerült megvédenünk a címünket. A torna legértékesebb játékosának ‒ ahogyan tavaly is ‒ Berkó Liliánát választották, valamint a legjobb támadó is a mi játékosunk, Varga Brigitta lett.

Fotók: MRSZ

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!