Atlétika
Nagy Marcell

Röplabda: meccsdömping az utánpótlásnál

Publikálva: 2023.12.04 Frissítve: 2023.12.04 Röplabda

Advent első hétvégéjén rengeteg mérkőzést játszottak a fiatalok.

Szombaton az U13 “A” csapata a BVSC-Zugló otthonába látogatott Benkóné Körös Mária alakulata, az edzőnőt pedig ezúttal Horváth Réka helyettesítette. Az első mérkőzést nagyon szép játékkal kezdtük, egy győztes szett után viszont nagyon hullámzó lett a teljesítménye a csapatnak, és ez főleg a nyitásokban mutatkozott meg. Az első két szettben nem volt probléma a szervákkal, de a harmadikban sorozatban rontottuk el a nyitásokat. Így ezt a mérkőzést 2-1-re a BVSC-Zugló nyerte.  A második mérkőzésen a fiatalabb Veszprém ellen magabiztos győzelmet aratott a csapat. Gratulálunk a lányoknak és az ellenfél csapatainak is.

 BVSC-Zugló D13‒MTK 2-1

Veszprém Volley‒MTK 0-3

Keret: Ágoston Hanna, Aszódi Lilla, Bernáth Odett, Bónis Ilona, Cseh Vilma, Gétay Georgina, Kalmár Evelin, Kis Gréta, Rosdy Júlia, Sándor Zorka, Soóky Panna, Tarr Csilla.

Helyettes edző: Horváth Réka, Sóvári Zsombor 

Megkezdődött a szezon a suliröpiseinknek is. Az első verseny harminc csapat részvételével a Folyondár utcai Vasas csarnokban, hat pályán került megrendezésre. Három csapattal képviseltettük magunkat, egy U10 és kettő U13. Eredményszámítás idén sincs, de ellenkező esetben Sóvári Zsombor csapatai nagy valószínűséggel az aranyéremért csatáztak volna, mivel láthatóan a mezőny legjobbjai közé tartoztak. 

U17 III. osztályban szereplő csapatunk Budaörsön két mérkőzést játszott a hétvégén, amelyből mindkettőt megnyerte.

MTK Budapest fehér‒UTE Bíbor 3-0 (18, 11, 14)

MTK Budapest fehér‒Budaörsi DSE B 3-0 (17, 15, 14)

A csapatunk: Lozovsky Eszter, Barna Luca, Nagy Liza, Buzder-Lantos Nóra, Herczeg Fanni, Szrebro Zoé, Hamikus Virág, Tisza Fruzsina, Le Khanh Ngoc, Muszkás Lili, Németh Lili, Végh Dorka, Nagy Nina 

A lányok edzője, Magyar Liza így értékelte a hétvégi fordulót: ‒ Nagyon sok csúszással kezdtük a mérkőzéseket, de a lányok így is nagyon szép játékot mutattak. Büszke vagyok rá, hogy ilyen csapatom van, akik ennyire figyelnek rám, és teljes szívvel játszanak. Irány az osztályozó!

U17 I. osztályban szereplő csapatunk pedig hazai pályán a SZOSI A alakulata ellen 3-2-re, a Nyíregyháza ellen pedig 3-0-ra kikapott. de így is sikerült a hatodik helyen zárniuk az alapszakaszt. Ez egy plusz pontot fog jelenteni a középszakaszra. Maximálisan elégedett vagyok az eddigi eredményekkel, sikerült elérnünk az előzetes rész célkitűzést. Ha hasonló eredményekkel tudjuk zárni a középszakaszt is, ugyanez a helyezés hatos döntőbe jutást fog érni, ami hatalmas eredmény lenne – mondta Tüske Bence, edző.
A csapat tagjai: Sass Léna, Ajtony Szofi, Biró Eszter, Varga Villő, Kecskés Kinga, Vámos Emma, Lokodi Sára, Hegyi Hédi, Damsits Réka, Gyuricza-Csík Alma, Benedek Kata, Hargitai Viktória, Bánki Bodza, Kurucz Anna.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!