Atlétika
Nagy Marcell

Röplabda: Linda Jéssica is minket erősít

Publikálva: 2022.08.09 Frissítve: 2022.08.09 Röplabda

A brazil röplabdázó izraeli csapattól érkezett.

Leiszt Máté interjúja során már kiderült, hogy az új évadban két légiós biztosan tagja lesz röplabdacsapatunknak. A 27 éves Linda Jéssica nemcsak az együttesünk átlagéletkorát fogja emelni, hanem az átlagmagasságét is, hiszen 188 centiméter magas a sok rutinnal rendelkező játékos. A pályafutását szülővárosában kezdő Lindával röplabda-karrierjének eddigi állomásairól és a terveiről beszélgettünk.

‒ Milyen utat jártál be eddigi karriered során?

‒ Kilencéves koromban kezdtem el röplabdázni, mindig a városomban játszottam, aztán 17 évesen máshova szerződtem, és elkezdtem építeni a profi karrieremet. Olyan nagy klubokat jártam meg Brazíliában, mint a SESI, Brasília, és 3 évet a SESC-nél töltöttem. Rio de Janeiróban olyan neves edzővel dolgozhattam együtt, mint Bernado Rezende (Bernardinho). Az utóbbi négy évben Európában játszottam, a legutóbbi klubom pedig egy izraeli csapat volt.

‒ Milyen tervekkel érkeztél a klubhoz?

‒ Nagyon boldog vagyok, hogy ennek az egyletnek a tagja lehetek, mindenki szervezése és szeretete segített abban, hogy idekerüljek. Nagyon motiváltan érkeztem, azért vagyok itt, hogy dolgozzak, és minden tapasztalatomat átadjam az itteni fiatal sportolónak, akik előtt ott a jövő. Remélem, sokat tudok tanulni abból, amit ez a csodálatos klub nyújt nekem, és nagyszerű eredményt érünk el az Extraligában.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!