Kajak-kenu
Korisánszky Dávid

Röplabda: jönnek az élet-halál meccsek

Publikálva: 2023.04.28 Frissítve: 2023.04.26 Röplabda

A tét nem kisebb, mint a 2023/24-es idény Extraligás tagsága.

Április 16-án léptek utoljára pályára a mieink, amikor eldőlt, hogy a rájátszást a 7. helyért folytatjuk tovább. Azóta az ellenfelünk kiléte, és az összecsapások időpontjai is letisztázódtak. Az első ütközetre a MÁV ELŐRE SC-ST. Solar ellen április 29-én kerül sor. A jó hír, hogy a három nyert meccsig tartó sorozatot hazai pályán kezdhetjük meg.

Ellenfelünk a Kaposvárral szemben maradt alul az előző körben 3-0-ra. Az alapszakaszban kétszer találkoztunk már a székesfehérvári alakulattal, ám ezek az élmények számunkra nagyon negatívak, hiszen mindkétszer vereséget szenvedtünk.

Ezúttal viszont teljesen más lesz, hiszen nem a pontok, hanem a jövő szezon Extraligás tagsága múlik az akár öt mérkőzésig tartó párharcokon. Leiszt Máté és alakulata az UTE elleni meccsek elveszítését nagyon rosszul élte meg, ám azóta csak előre tekintenek.

‒ Az előző kör után csalódott volt a csapat, bíztunk nagyon a sikerben, ami sajnos nem jött össze. Nincs más dolgunk, mint túllépni ezen, és ebből erőt merítve fókuszálni a következő összecsapásokra, hogy sikeresen vegyük azokat. Nehéz párharcok következnek a Székesfehérvár ellen.

A találkozót a hunvolley.tv élőben közvetíti.

Női Extraliga rájátszás, 7-8. helyért, első mérkőzés

2023. április 29. 19:00 Budaörs, Illyés-Aramis Sportcsarnok

MTK Budapest‒MÁV ELŐRE SC-ST.Solar

Játékvezetők: Ujházi M., Mezőffy Zs.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!