Atlétika
Jankovics Dániel

Röplabda: jól indult, rosszul végződött számunkra a mérkőzés

Publikálva: 2024.02.24 Frissítve: 2024.02.24 Röplabda

3-1-re kikaptunk Gödöllőn.

A Gödöllő elleni idegenbeli összecsapással folytatódott a bajnokság számunkra. Vezetőedzőnk bizakodóan nyilatkozott a mérkőzést megelőzően, hiszen úgy néz ki a sérüléshullámból kezdünk kilábalni, és lassan százszázalékos munkát tud végezni a csapattal.

A találkozót parádésan kezdtük 6:3-nál előnyben voltunk, ám a folytatás korántsem a mi szájízünk szerint alakult, 10:8-nál már a hazaiak voltak előnyben. 13:12-nél újra fordult a kocka, és sikerült négypontos előnyre szert tennünk. Óriásit játszottak a mieink az első szettben, hiszen már kilenc ponttal is vezettünk, így nem csúszhatott ki a kezünkből a siker, 25:18-ra hoztuk az első etapot.

A második szettben a felpaprikázott gödöllőiek keményen visszavágtak, pontot is alig engedélyeztek számunkra, így a második felvonás 25:7-es hazai sikerrel ért véget. A harmadik szettben is tartott a hazai fölény, a játékot a Gödöllő irányította, végig magabiztosan vezettek az etapban, és nyertek 25:12-re. A negyedik szett pedig döntő fontosságú volt, hiszen 2-1-es vezetése birtokában lezárhatta a meccset a Gödöllő, ami össze is jött, hiszen fölényesen nyerte ezt a szettet is, így a mérkőzést 3-1-re elveszítettük.

Női NBI alapszakasz, 16. forduló

2024. február 24. 17:00, Gödöllő, MATE Sportcsarnok, 85 néző. 

Gödöllői RC‒MTK Budapest 3-1 (18, -7, -12, -10)

Játékvezetők: Filibér T., Halász T.

Gödöllői RC: Sorompó 1, Halla 8, Kökény 17, Kovács 9, Boros 17, Nagy 12. Csere: Szerencsés (liberó), Sólyom 2, Tóth.

Vezetőedző: Szalay Attila

MTK Budapest: Kollár 3, Bánki 12, Jakab 5, Vigh 6, Mahler, Briga 5. Csere: Vámos 2, Divényi (liberó), Endrődi 2, Réthelyi 2, Honfi.

Vezetőedző: Bene Róbert

Bene Róbert: ‒ Nem képes a csapat a fókusz megfelelő idejű fenntartására.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!