Atlétika
Moravcsik Angéla

Röplabda: hatodik lett U17-es csapatunk az országos döntőn

Publikálva: 2023.06.05 Frissítve: 2023.06.05 Röplabda

A papírformát nem tudtuk borítani, de végig kiegyensúlyozott játékot mutatott fiatal együttesünk.

A háromnapos országos döntő helyszíne ezúttal Békéscsaba volt, ahová a mieink a hatodik helyről kvalifikálták magukat. Az első versenynapon a Balatonfüred és a Vasas csapataival néztünk szembe. Sajnos mindkét meccset 3-0-ra elveszítettük, így a másnapi keresztjátékban a Nyíregyháza várt ránk.

A nyíregyháziak ellen az első két szett nagyon szorosan alakult, ám végül nem tudtunk szettet rabolni tőlük, így 3-0-s vereséget szenvedtünk. Vasárnap már csak a helyosztó mérkőzésekre került sor, ahol az UTE U17 lila csapatával mértünk össze magunkat az ötödik helyért.

Az első két szettet behúztuk, ám a következő kettő már ellenfelünké volt, így mindent eldöntő ötödik etapra került sor, amit 15:9-re elveszítettünk, így a hatodik helyen zártuk a döntő hétvégéjét.

A papírformát nem tudtuk borítani, de elkeseredni nincs okunk, hiszen végig kiegyensúlyozottan játszott a fiatal csapatunk, akik előtt sikeres jövő áll.

Végeredmény:

1.       Szent Benedek Balatonfüred

2.       Vasas SC

3.       BRSE

4.       Nyíregyháza

5.       UTE

6.       MTK Budapest

Csapat: Dajka Dorka, Mahler Anna, Pogány Kata, Gellér Tímea, Vámos Emma, Csenki Kata, Benedek Kata, Hargitai Viktória, Kecskés Kinga, Tisza Fruzsina Edző: Ko Henrietta, Másodedző: Horváth Réka, Masszőr: Nyitrai Balázs

A csapat legjobb játékosa: Dajka Dorka

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!