Vívás – kard
Szatmári András

Röplabda: harmadjára hazai közönség előtt

Publikálva: 2022.11.18 Frissítve: 2022.11.17 Röplabda

November 19-én ‒ 15:00 órától ‒ újra otthoni környezetben lép pályára röplabdacsapatunk, ez alkalommal pedig a Kaposvár gárdáját látjuk vendégül.

Az eddigi négy fordulóból a mieinknek nem sikerült pontot szerezni, míg szombati ellenfelünk neve mellett már egy győzelem szerepel. A kaposváriak a harmadik fordulóban arattak sikert a Nyíregyháza ellen, 3:1-re múlták felül ellenfelüket. A többi három meccsüket, a Balatonfüred, a Vasas SC és a Békéscsaba ellen viszont elveszítették.

Az előző évben negyedik helyen végzett együttes állománya szinte teljesen kicserélődött, mindössze három játékos ‒ Szedmák Réka, Hegyi Bianka, Budai Viktória ‒ maradt a tavalyi keretből. A szerb, görög és horvát légiósok mellett a magyar válogatott centerei is a csapatot választották, Gyimes Zsófia és Bodovics Hanna. Rajtuk kívül pedig a korábbi utánpótlás-válogatott – egykori MTK-s – Godó Panna Diósgyőrből tette át a székhelyét Kaposvárra, illetve három korosztályos válogatott játékos is érkezett Békéscsabáról Vincent Lacombe alakulatába.

Leiszt Máté és a lányok is nagy várakozással néznek elébe a szombati meccsnek:

‒ Fontos mérkőzés előtt állunk, ahol nagyon lényeges lenne, hogy sikerrel tudjuk lezárni azt. Sokat készültünk, hogy ez megvalósuljon, illetve bízom benne, hogy a korai időpont ellenére is sokan kilátogatnak a meccsre, hogy biztassák a lányok, ugyanis most nagyon nagy szükségünk van rá.

Női Extraliga alapszakasz, 5. forduló

2022. november 19. 15:00, Budaörs, Illyés-Aramis Sportcsarnok

MTK Budapest‒Kaposvári NRC

Játékvezetők: Árpás K., Ujházi M.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!