Atlétika
Nagy Marcell

Röplabda: főszerepben az U15

Publikálva: 2022.04.11 Frissítve: 2022.04.11 Röplabda

Április 9-én az kék és fehér csapatunk is pályára lépett.

A Kotsis Attiláné U15 OGYB középszakaszában mind az I. osztályban, mind a II. osztályban szereplő együttesünk mérkőzést játszott a hétvégén. Az I. osztályban versenyző gárdánk, Benkóné Kőrös Mária vezetésével hazai környezetben találkozott a BVSC-Zugló egyletével. Sajnos az első két szettet a vendégek nyerték meg, mi pedig a harmadik etap győzelmével csak szépíteni tudtunk, hiszen a negyediket ismét a BVSC-Zugló röplabdásai hozták sikerrel.

OGYB I. osztály középszakasz

MTK kék‒BVSC-Zugló 1-3 (-12,-18, 9, -12)

A csapat: Lokodi Sára, Tóth Panni, Boros Villő, Kecskés Kinga, Benedek Kata, Ujvári Nóra, Tisza Fruzsina, Antosz Lea, Sumits Lili, Ajtony Szofi, Frey Gréta, Vámos Emma.

Edző: Benkóné Kőrös Mária

Glózik János csapata a II. osztály nyugati csoport középszakaszában ugyan nem hazai pályán, de a fővárosban játszott két találkozót. A Vasas SC kék és a KSE gyerek kék csapataival mérkőztünk meg. Az első párharcon nagyot küzdöttek a lányaink, de sajnos alulmaradtak a Vasas SC kék lányaival szemben. A második összecsapáson a mi javunkra fordult a kocka, és győzelmet arattunk a KSE gyerek kék csapata felett.

OGYB II. osztály nyugat, középszakasz

Vasas SC kék‒MTK Budapest fehér 3-0 (-18, -20, -17)

KSE gyerek kék‒MTK Budapest 0-3 (23, 18, 19)

A csapat: Bíró Eszter, Deutsch Lili, Fáczán Nina, Gyuricza-Csík Alma, Hegyi Hédi, Liszka Alma, Rácz Dorka, Sass Léna, Varga Villő.

Edző: Glózik János

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!