Atlétika
Krizsán Xénia

Röplabda: fókuszban az U13, U15 és az U17

Publikálva: 2024.04.30 Frissítve: 2024.04.30 Röplabda

Benkóné Kőrös Mária, Magyar Liza és Tüske Bence csapata játszott fordulót hétvégén.

Magyar Liza harmadosztályban szereplő U17-es lányai a Szent Benedek Gimnáziumban léptek pályára hétvégén, és mindkét meccset sikerrel vették.

MTK Budapest fehér‒Kispest SE „B” 3-0 (17, 23, 5)

MTK Budapest fehér‒MÁV- Előre fehér 3-0 (17, 13, 7) 

A csapat tagjai: Barna Luca, Csizmadia Petra, Kéri-Szabó Luca, Buzder-Lantos Nóra, Hegyi Hédi, Herczeg Fanni, Szrebro Zoé, Hamikus Virág, Tisza Fruzsina, Le Khanh Ngoc, Muszkás Lili, Németh Lili, Nagy Nina, Végh Dorka.

Edző: Magyar Liza: ‒ Örülök, hogy ezen a hétvégén azok is több szerepet kaptak, akik eddig annyira nem tudtak. Nagyon szépen játszott a csapat, és látom, hogy egyre felkészültebbek a játékosok nemcsak játéktudásban, hanem fejben is. 

Magyar Liza az U13-as csapatával nem tudott elutazni Fonyódra, így Dóka Gréta helyettesítette az edzőnőt, ls egy győzelemmel és egy vereséggel zárták a napot.

MTK Budapest fehér‒Darc U13 3-0 

MTK Budapest fehér‒1926 PSE 1-2

A csapat tagjai: Kapus Léna, Berényi Lilla, Zubor Hanna, Livják Hanga, Shimada Hanna, Benkő Lilien, Szeverényi Dóra, Szelei-Kiss Ajsa, Csuzdi Emma, Csernus Abigél, Pápai Eszter, Gyenes-Kaló Johanna

 Edző: Dóka Gréta

Magyar Liza: ‒ Mivel vasárnap mindkét csapatom játszott ezért az U13-asokkal sajnos nem tudtam elutazni, így Dóka Gréta kísérte őket a tornára. A csapat nagyon szépen helyállt, visszavágott a Dombóvárnak és a Fonyóddal is nagyon szoros mérkőzésen maradt alul. Viszont szettgyőzelemben így is a csoport első helyét tudták megszerezni, így bejutottak a döntőbe.

Ifi korosztályban indult az U15-ös csapatunk Benkóné Kőrös Mária vezetésével, és felemás mérleggel zárták a hétvégét. 

Közgáz B‒MTK Budapest 3-0 (-21, -17, -21)

MTK Budapest‒BDSE  0-3 (-21, -12, -18)

A csapat tagjai: Babits Lola, Barcsa Boglárka, Bocskov Szonja, Herczeg Kata, Kiss Luca, Mihály Zille, Szikla Róza, Szűcs Kincső, Tóth Borka, Zánkai-Laki Flóra, Such Sarolta

Edző: Benkóné Kőrös Mária

Benkóné Kőrös Mária U13-as lányai pedig hazai pályán vették fel a harcot az ellenfelekkel, és egy sikerrel és egy vereséggel zártak. 

MTK Budapest‒BDSE  2-1 (20, -21, 16)

MTK Budapest‒Szeged 1-2 (-15, 24, -20)

A csapat tagjai: Aszódi Lilla, Bendik Jázmin, Bernáth Odett, Bónis Ilona, Cseh Vilma, Gétay Georgina, Kalmár Evelin, Rosdy Júlia, Sándor Zorka, Török Flóra, Tarr Csilla, Kis Gréta

Edző: Benkóné Kőrös Mária

Vasárnap bajnoki mérkőzéseket játszott Tüske Bence U17-es gárdája is, Balatonfüreden mérették meg magukat. Sajnos a csapat mindkét mérkőzésát elveszítette.

MTK Budapest U17 „A”‒SZBRA I. 0-3

MTK Budapest U17 „A”‒BRSE-Fehér 1-3

A csapat tagjai: Kormos Karina, Varga Villő, Kecskés Kinga, Vámos Emma, Csenki Kata, Teveli-Horváth Zsolna, Benedek Kata, Fáczán Nina, Hargitai Viktória, Rácz Dorka, Kurucz Anna

Edző: Tüske Bence

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!