Atlétika
Nemes Rita

Röplabda: fókuszban az U13-as és az U17-es csapatok

Publikálva: 2023.03.06 Frissítve: 2023.03.06 Röplabda

A négy együttes nyolc mérkőzést játszott a hétvégén.

Benkóné Kőrös Mária U13-as alakulata a Vasas-pályára látogatott, ahol a hazai csapattal és a Gödöllővel mérkőztek meg, a két meccsből egyet elveszítettek, a másikat viszont sikerrel zárták.

Vasas piros‒MTK kék 3:0 (-15, -16, -13)

MTK kék‒Gödöllő 2:1 (20, -20, 19)

Csapat: Kindornai Viktória, Sipos Milla, Szűcs Kincső, Barcsa Boglárka, Bocskov Szonja, Gétay Georgina, Kapolyi Hanna, Kovács Gabriella, Mihály Zille, Szikla Róza, Zánkai-Laki Flóra

Edző: Benkóné Kőrös Mária

Magyar Liza U13-asai szintén itt játszották két mérkőzésüket, a Vasas lányaitól 3:0-ra kikaptak, a Szeged ellen pedig 2:1-es vereséget szenvedtek.

Vasárnap Ko Henrietta serdülő első osztályban harcoló gárdája a kecskeméti és a nyíregyházi lányokat látta vendégül.

A Kecskeméttel szemben gyengén kezdtünk, pedig az első szett szoros volt, ennek ellenére sajnos nem a mi javunkra billent a mérleg nyelv. A második játszmára rendeztük sorainkat, és magabiztosan meneteltünk előre a negyedik szettig, amikor Vámos Emma sérülést szenvedett. A döntő szettet erősen kezdtük, 8:1-nél cseréltünk térfelet, majd 15:11-arányban nyertük az etapot  és ezzel a mérkőzést is behúztuk 3:2-re.

A Nyíregyháza ellen teljesen másik arcát mutatta csapatunk az előző mérkőzéshez képest. Irányítás és felelősségvállalás nélkül, nagyon sok hibával játszottuk végig a meccset. Ennek eredménye 3:0-ás vereség lett, ami szomorú, hogy olyan csapat ellen, akiket korábban már legyőztünk. Sokkal céltudatosabban, és felelősségteljesebben kell játszanunk a jövőben, ha szeretnénk bekerülni a júniusi hatos döntőbe.

Csapat: Pogány Kata, Mahler Anna, Vámos Emma, Csenki Kata, Gellér Tímea, Tisza Fruzsina, Fáczán Nina, Kecskés Kinga, Dajka Dorka, Hargitai Viktória, Antosz Lea.

Edző: Ko Henrietta

Tüske Bence U17-es lányai Kaposvárra látogattak, ahol mindkét mérkőzésüket elveszítették.

MTK Budapest fehér‒KASI U17 0:3
MTK Budapest fehér‒Közgáz U17 "A" 1:3

Résztvevők névsora: Urai Zsófia, Rácz Dorka, Szrebro Zoé, Biró Eszter, Sass Léna, Lokodi Sára, Varga Villő, Som Csenge, Hadnagy Emese, Márai Maja, Sumits Lili, Vida Maja, Tálos Emma.

 Edző: Tüske Bence

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!