Karate
Sterck Laura

Röplabda: ezüstéremmel zárta a döntőt Magyar Liza U17-es csapata

Publikálva: 2024.06.11 Frissítve: 2024.06.10 Röplabda

A Szombathely legyőzésével fináléba jutott csapatunk, ahol azonban a Dunakeszivel nem bírtunk, így a második helyen végeztünk a harmadosztályú bajnokságban.

Hétvégén Dunakeszin a Radnóti Miklós gimnáziuma adott otthont a harmadosztályú U17-es bajnokság négyes döntőjének. Ezúttal is volt kikért izgulnunk, hiszen Magyar Liza és csapata is résztvevője volt a finálénak. A lebonyolítás úgy zajlott, hogy a nyugati csoportok győztesei játszottak egymás ellen, és a keleti csoportok győztesei játszottak egymás ellen, majd a győztesek játszhatták a döntőt. 

A mieink a Szombathely alakulata ellen kezdtek, akiket nagy csatában, 3-2-re győztek le.

Szombathelyi Sportiskola‒MTK fehér 2-3 (14, -25, 15, -17, 10) 

A fináléban a hazai csapat várt alakulatunkra, akik ellen sajnos nem jött össze a bravúr, így együttesünk ezüstéremmel tért haza.

VSD „A”‒MTK fehér 3:0 (-24, -20, -13) 

Csapat tagjai: Lozovsky Eszter, Barna Luca, Csizmadia Petra, Buzder-Lantos Nóra, Hegyi Hédi, Herczeg Fanni, Szrebro Zoé, Hamikus Virág, Tisza Fruzsina, Le Khanh Ngoc, Muszkás Lili, Németh Lili, Nagy Alexandra Nina Végh Dorka

Magyar Liza: ‒ Köszönöm az egész évet a csapatnak! Nagyon jó volt velük dolgozni, és nagyon megszerettem egytől-egyig a lányokat. Óriásit küzdöttek a döntőben a játékosaim. Nagyon sok nehézség állt elénk a terem hátrányai miatt, de úgy érzem, amit tudtunk, kihoztuk a helyzetből. Nagyon ügyes ellenfél volt velünk szemben, és ahogy mi fáradtunk, ők nagyon jól kihasználták a helyzeteket. Örülök az ezüstéremnek, és nagyon büszke vagyok a lányokra!

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!