Tenisz
Gálfi Dalma

Röplabda: először játszunk idegenben

Publikálva: 2022.11.03 Frissítve: 2022.11.02 Röplabda

Pénteken Balatonfüreden vendégeskedik röplabdacsapatunk.

Két hazai forduló után a harmadik párharcunkat idegenben vívjuk a Szent Benedek Röplabda Akadémia alakulata ellen. A mérkőzésre november 4-én ‒ 18:00 órakor ‒ Balatonfüreden kerül sor.

A tavalyi Extraliga idényt bronzéremmel záró ellenfelünk az idei évben két összecsapáson van túl. Az első fordulóban 3:0-s vereséget szenvedtek a békéscsabaiak otthonában, majd ismét idegenben játszottak a fővárosi lila-fehérek ellen. Ez a találkozó kiválóan indult a balatonfürediek számára, hiszen rögtön az első két szettet nyerni tudták. Ám a meccsre nem tudtak pontot tenni, hiszen ezután két UTE szettgyőzelem született. 2:2-ről folytatódott a csata, amit végül 15:5 arányban Desnica Dejan lányai nyertek.

A nyári felkészülés során már megmérkőztünk a balatonfüredi csapattal, ám azóta mindkét gárda tovább fejlődött. Leiszt Máté bizakodóan tekint a pénteki összecsapásra.

‒ Rutinos kulcsjátékosokkal rendelkező csapat lesz az ellenfelünk, akik nem teljesen ismeretlenek számunkra, hiszen az alapozás alkalmával volt szerencsénk edzőmeccset játszani velük. Nyáron kiváló mérkőzést vívtunk ellenük, így erre az összecsapásra is bizakodóan tekintek, hiszen, ha ezt a teljesítményt tudjuk hozni, akkor lehet keresnivalónk ezen a mérkőzésen.

Női Extraliga alapszakasz, 3. forduló

2022. november 4. 18:00, Balatonfüred, Balaton Szabadidő és Konferencia Központ

Szent Benedek RA─MTK Budapest

Játékvezetők: Mezőffy Zs., Bátkai-Katona Á.

A mérkőzést a hunvolley.tv élőben közvetíti

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!