Atlétika
Krizsán Xénia

Röplabda: elkezdődött a bajnokság a fiataloknál is

Publikálva: 2023.10.17 Frissítve: 2023.10.17 Röplabda

Az U12 Újpesten, az U15 Lovasberényben nyitotta a szezont.

Horváth Réka U12-es csapata az első fordulóban a házigazda Újpest, és a Vasas alakulatával mérte össze tudását az idény első fordulójában. A lila-fehérek elleni összecsapáson 2-1-es vereséget szenvedtünk, majd a Vasas ellen – nagyon izgalmas meccsen – 3-0-s győzelmet arattunk.

Az I. osztályú U12-es bajnokság első fordulójának eredménye:

MTK Budapest‒Újpest 1-2 Újpest (23, -24, -12)

MTK Budapest‒Vasas 3-0 Vasas (-17, -23, -23)

Horváth Réka: ‒ Sok dolgom lesz az új csapatommal, de első megméretésnek ez az eredmény is nagyon pozitív visszajelzés. Szerencsére ismerem már az új játékosokat is a tavalyi szezonból, de meccsszituációban még nem láttam őket játszani. A következő bajnoki forduló november 10-11-én várható, Érden.

Keret: Molnár Zoé, Tompa Eszter, Endreffy Kata, Csernenszky Fanni, Kövesdi Petra, Szatmári Abigél, Daróczi Csenge.

Edző: Horváth Réka 

Benkóné Kőrös Mária U15-ös lányai Lovasberényben kezdték meg a szereplést, ahol a KASI és a MÁV Előre ellen léptek pályára.

KASI U15 sárga‒MTK Budapest 3-0 (-17, -14, -20)

MTK Budapest‒MÁV Előre kék 1-3 (-9, -18, 19, -18)

Csapat: Temesvári Hanna, Boros Dorina, Kiss Luca, Mihály Zille, Kelemen Lotti, Zánkai-Laki Flóra, Szikla Róza, Kindornai Viktória, Herczeg Kata, Babits Lola, Bocskov Szonja, Kamber Teodora, Szűcs Kincső, Sipos Milla.

A csapat vezetőedzője, Benkóné Kőrös Mária így értékelte a fordulót: ‒ Meggyűlt a bajunk a nyitással és a nyitásfogadással. Nem értem a versenybizottságot, mert előttünk fiú U20 torna volt, ami kiélezett mérkőzéseket hozott, ezért tovább tartott. A mi 16:30 órára kiírt mérkőzésünket 18:45-kor tudtuk elkezdeni, második mérkőzésünk 21:45-kor fejeződött be. Nem ártana átgondolni a kiírásokat..

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!