Kézilabda
Poczetnyik Luca

Röplabda: csak a győzelem elfogadható

Publikálva: 2023.10.06 Frissítve: 2023.10.06 Röplabda

Az NB I-be frissen feljutó Kispest SE ellen nyitjuk a bajnoki pontvadászatot.

Augusztus elején indult a felkészülés, és napra pontosan három hónap alapozás után az első bajnoki találkozóját játssza felnőtt csapatunk. Az NB I-es mezőny kicsit ismeretlen számunkra, de a mieink jól szeretnék kezdeni a bajnoki pontvadászatot. Az osztályváltás mellett új hazai pályát is avatunk, a Szent Gellért Sportcsarnokban fogadjuk a Kispest SE csapatát, ám a hely az ő otthonuk is.

A szombaton 18:00 órakor kezdődő összecsapáson nemcsak számunkra lesz újdonság az NB I, hanem ellenfelünknek is, ugyanis a NB II-es pontvadászatot megnyerve, friss feljutó a kispesti gárda. A Vidux-Szegedi RSE csapatát legyőzve harcolta ki az NB I-es tagságot a Kispest SE alakulata.

A mieink számára nem teljesen ismeretlen a szombati ellenfél, hiszen a felkészülés során kétszer is játszottunk edzőmeccset a Kispesttel. Bene Róbert így várja a bajnoki rajtot.

‒ Az utolsó hétre kanyarodva annyit kértem a lányoktól, hogy az eddigiekhez képest is legyünk még eggyel élesebbek, ami a figyelmet illeti, és mindent, amit eddig gyakoroltunk azt a lehető legprecízebben hajtsuk végre. A legnagyobb tisztelettel mondom ezt, de nálam csak a győzelem elfogadható az első bajnoki mérkőzésen. Két edzőmeccset játszottunk a Kispest ellen, szóval minden információ amire szükségünk lehet, az a birtokunkban van. Hajrá MTK Budapest!

Női NBI alapszakasz, 1. forduló

2023. október 07. 18:00, Budapest, Szent Gellért Sportcsarnok

MTK Budapest‒Kispest SE

Játékvezetők: Szél M., Soltész R.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!