Atlétika
Krizsán Xénia

Röplabda: bronzérem és bennmaradás

Publikálva: 2022.12.05 Frissítve: 2022.12.05 Röplabda

Az U15 nemzetközi, míg az U17 osztályozó tornán járt.

Benkóné Kőrös Mária U15-ös együttese a Móricz-kupán vett részt. A nemzetközi megméretést XXVII. alkalommal rendezték meg, melyen két napon át tartottak a mérkőzések. Az első játéknapot a csoportmeccsekkel kezdtük, lengyel csapattal és a szintén fővárosi UTE ellen játszottunk, előbbit megnyertük, míg az utóbbin vereséget szenvedtünk, így a második helyen zártuk a csoportot.

Ezután következett a második csoporttal a keresztjáték, melynek során szlovák ellenfelet kaptunk, és 2:0-ra győztük le. A másnapi folytatás első meccsét elveszítve a bronzéremért szállhattunk harcba a szerb Kikinda alakulatával, ellenük 2:0-s sikert értünk el. Ezzel a győzelemmel bronzéremnek örülhettünk az eredményhirdetéskor. Ezen kívül a csapatunkból Lokodi Sára és Tóth Kinga különdíjban részesült.

A teljes csapat: Lokodi Sára,Egressy Róza, Fácán Nina, Kelemen Lotti, Lozovszky Eszter, Kindornai Viktória, Hegyi Hédi,Tóth Kinga, Barcsa Boglárka, Temesvári Hanna, Muszkás Lili, Kurucz Anna, Páhi- Gasparovics Róza, Szrebro Zoé.

Edző: Benkóné Kőrös Mária

Röplabda: bronzérem és bennmaradás

Az U17-esek, Tüske Bence vezetésével és Horváth Réka segítségével II.-III. osztályok közötti, osztályozó tornát játszottak. A három csapat részvételével zajló megméretés döntött arról, hogy sikerül-e a mieinknek bentmaradni a másodosztályban, vagy a harmadosztályban kell folytatni. A három csapatból csak egy harcolhatta ki ezt a jogot. Rajtunk kívül a Tata és a Veszprém egylete küzdött meg a vasárnapi tornán. Ugyan mindkét meccs nagyon szoros volt, de végül sikerült megnyerni mindkettőt, és így kiharcolni, hogy a továbbiakban is a másodosztályban legyünk.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!