Atlétika
Nemes Rita

Röplabda: Berkó Lili is minket erősít a következő szezonban

Publikálva: 2022.07.29 Frissítve: 2022.07.29 Röplabda

Játékosunk jelenleg a felnőtt röplabda-válogatottal készül.

Berkó Liliánát óriási öröm érte a nyár folyamán, hiszen a Andreas Vollmer szövetségi kapitánytól meghívót kapott a felnőtt röplabda-válogatott felkészülésére. A nemzeti együttes az augusztusi Európa-bajnoki selejtezőkre készül, melyre a jegyértékesítés már a napokban elkezdődött. Magyar válogatottunk a héten az észtek ellen játszott edzőmeccset, melyen Lili is pályára lépett, két pontot is szerzett. A gárda pénteken újra megmérkőzik az észtekkel a felkészülés jegyében.

Az MTK Budapest számára pedig Lili válogatott meghívója mellett fontos, hogy játékosunk a következő Extraligás idényre újra minket választott. Röplabdázónkat a válogatottságról, illetve a szerződéshosszabbításról kérdeztük.

‒ Hatalmas megtiszteltetésnek érzetem, mikor megkaptam a felnőttválogatott meghívóját. A nemzeti együttesben a lányok nagyon jól fogadtak, segítettek mindenben. A felkészülés során az edzéseken sokat tanultam, illetve tanulok, és az edzéseken a hangulat is kiváló. Azért döntöttem az MTK Budapest mellett ismét, mert az elmúlt két évben is sokat fejlődtem, és fejlődhetek is még. Lényeges szempont volt a döntésemnél továbbá, hogy sok játéklehetőséget kaptam az elmúlt idényben, és remélem a következő szezonban is bizonyíthatok a pályán.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!