Tenisz
Fucsovics Márton

Röplabda: Bene Róbert bizakodóan tekint az előttük álló szezonra

Publikálva: 2023.08.16 Frissítve: 2023.08.15 Röplabda

A cél a legjobb négybe kerülés az NBI-ben.

A tavaly még Extraligás röplabdacsapatunk a 2023/24-es bajnokságot az NBI Ligában kezdi meg. Az osztályváltás sok újdonsággal járt számunkra, a szakmai stáb és a játékosállomány is jelentősen kicserélődött. Alakulatunkat Bene Róbert irányítja, akivel az idényre kitűzött célokról, az új csapatról beszélgettünk.

‒ Bizakodóan várom az előttünk álló szezont. Fogalmazhatnánk úgy, hogy nagy kihívás, de ha felkészülten érkezik az edző, és napi szinten fenn tudja tartani a fókuszát, ami által gyorsan reagálni tud a felmerülő problémákra, akkor inkább úgy nyilatkoznék, hogy élvezetes építkezésnek tartom és remélem, hogy a terveim szerint fogok működni.

‒ Mi a cél az NBI Ligában?

‒ A helyezés szempontjából elsődleges célunk, hogy a szezon kezdetére olyan szintre tudjunk hozni egyénileg mindenkit, és ezzel együtt a csapatot, hogy harcban legyünk a legjobb négybe kerülésért. Emellett nagyon szeretném, ha alázatos, tudatos és szimpatikusnak megítélt csapat edzőjének mondhatnám magam.

‒ Milyen lesz az új csapat?

‒ Főleg fiatalokat igazoltunk, mindenki tehetséges, természetesen emellett még nyers a tudásuk és kevés tapasztalattal rendelkeznek, viszont nagyon motiváltak és van bennük bőven fantázia.

‒ A közös munka augusztus 7-én elkezdődött, mik az első benyomásaid?

‒ Pozitív vagyok az első hét munkájával kapcsolatban, minden játékosom olyan hozzáállással végezte a dolgát, amilyet elképzeltem. Főként az alapokon dolgoztunk, hogy később ezekre fel tudjuk építeni azt a játékrendszert, amit a stábbal elképzeltünk. Összességében pozitívan reagáltak az első hétre a lányok, amit külön köszönök nekik. Hajrá MTK!

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!