Kézilabda
Dakos Noémi

Röplabda: az ünnepek előtti utolsó megméretések

Publikálva: 2022.12.20 Frissítve: 2022.12.20 Röplabda

Advent utolsó hétvégéjén négy utánpótláskorú csapatunk játszott meccseket.

Szombaton az U17-esek Tüske Bence irányításával a Corvinus Egyetem csarnokában léptek pályára. Két ellenféllel mérték össze magukat, és győzelemmel zárták mindkét találkozót, ezzel pedig a bajnokság harmadik helyén zárják az évet.

MTK Budapest U17 Fehér–Közgáz U17 „A” 3:2 (17, -19, -19, 19, 11)

MTK Budapest U17 Fehér–KASI U17 3:2 (22, 22, -16, -18, 15)

Résztvevők névsora: Urai Zsófia, Rácz Dorka, Keller Anna, Biró Eszter, Som Csenge, Sass Léna, Tálos Emma, Fáczán Nina, Lokodi Sára, Varga Villő, Hadnagy Emese.

Edző: Tüske Bence

Másodedző: Magyar Liza

A másik serdülő együttesünk a hazai rendezésű tornán nem örülhetett sikernek, először a KESI csapatától szenvedett 3:0-s vereséget, majd a Nyíregyházától kapott ki 3:2-re. Ko Henriettáék számára január 22-én lesz lehetőség újra mérkőzésen bizonyítani.

A vasárnap pedig az U13-as korosztályé volt, Benkóné Kőrös Mária gárdája a Delta és a BRSE fehér egyletek ellen játszott, ám sajnos mind a két találkozót elveszítették.

Csapat: Kindornai Viktória, Babits Lola, Barcsa Boglárka, Sipos Milla, Szikla Róza, Kovács Gabriella, Mihály Zille, Szűcs Kincső, Zánkai- Laki Flóra, Major Blanka, Gétay Georgina,

Edző: Benkóné Kőrös Mária

Magyar Liza lányai pedig a BDSE és a Szeged ellen szintén hazai környezetben harcolhatott meg. Mind a két összecsapást elveszítették a fordulóban, így győzelem nélkül zárták az idei utolsó megméretést.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!