Atlétika
Krizsán Xénia

Röplabda: az U10-es és az U12-es fiatalok közül sokan először léptek pályára tétmérkőzésen

Publikálva: 2023.12.14 Frissítve: 2023.12.14 Röplabda

Horváth Réka és Sóvári Zsombor tanítványai ügyesen játszottak a meccseken.

U12-es csapatunk Érden játszotta le a bajnokság harmadik fordulóját. Ellenfeleink a Dunakanyar és a Békéscsaba „fehér” csapata volt. Mivel sok játékosból áll a keretünk, Horváth Réka mindenkinek szeretett volna lehetőséget adni, ezért tizenkét fővel mentünk el erre a fordulóra, és abból mindig 8-8 játékos került be a jegyzőkönyvbe. Az első mérkőzésen három játékosnak ez volt élete első U12-es tornája, így az első szettben tapintható volt a lámpaláz a pályán.

Szerencsére az izgalmat a második szettre legyőztük, így a pályát is mi hagyhattuk el győztesen. A második mérkőzésen sok volt a saját, ki nem kényszerített hiba, amit a Békéscsaba gárdája szépen ki is használt. A békéscsabai lányok láthatóan előrébb tartanak a technikai elemek elsajátításában, gratulálunk nekik a győzelemhez.

Dunakanyar‒MTK 1-2  
Békéscsaba „Fehér”‒MTK 0-3

Keret: Hegyi Zsóka, Muzsai Zina, Horváth Emma, Stupek Sarolta, Kövesdi Petra, Csernus Abigél, Endreffy Kata, Daróczi Csenge, Szatmári Abigél, Tompa Eszter, Csernenszky Fanni.

Edző: Horváth Réka 

Hétvégén az U10-es „manó” csapatunk is pályára lépett. Sóvári Zsombor tanítványai életük első versenyén vettek részt. Ehhez is mérten nagyon biztató, hogy kiemelkedtek tudásukkal a mezőnyből.


 

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!