Atlétika
Jankovics Dániel

Röplabda: az alapszakasz helyezése szempontjából kiemelt fontosságú mérkőzés vár a mieinkre

Publikálva: 2023.02.17 Frissítve: 2023.02.17 Röplabda

Hazai pályán 3:1-es győzelmet arattunk, szombaton jön a visszavágó az UTE ellen.

Az előző két hét során a listavezető és a tabella második helyezettje ellen léptünk pályára, február 18-án viszont fővárosi rangadó vár Leiszt Máté lányaira. A lila-fehérek az elmúlt fordulóban a Balatonfüred vendégei voltak, és 3:0-s vereséget szenvedtek. Az eddig lejátszott találkozókból tizenkét pontot zsebeltek be, mellyel jelenleg a rangsor hatodik helyét foglalják el.

November végén találkoztunk utoljára az Extraligában az UTE csapatával, amikor ugyan az első szettet még a lila-fehérek húzták be, utána viszont átvettük a játék irányítását, és végül 3:1-es győzelmet arattunk. Az újpestiek kerete azóta nem változott, Horváth András a megszokott játékosállománnyal harcol a bajnokságban. Leiszt Máté bízik a hazai pályán elért győzelem után az újabb sikerben, ám nagyon nehéz lesz idegenben kiharcolni a pontszerzést.

‒ Az alapszakasz-helyezések szempontjából kiemelt fontosságú mérkőzés áll előttünk, ennek tudatában készültünk erre a találkozóra. A cél mindenképpen a győzelem, amihez nagy szükség lesz arra, hogy szurkolóink közül minél többen biztassák a csapatot.

A találkozót a hunvolley.tv élőben közvetíti.

Női Extraliga alapszakasz, 13. forduló

2023. február 18. 19:00 Budapest, UTE Röplabda Csarnok

UTE‒MTK Budapest

Játékvezetők: Tillmann Gy., Ujházi M.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!