Tenisz
Babos Tímea

Röplabda: a tabella második helyezettje érkezik

Publikálva: 2023.02.03 Frissítve: 2023.02.03 Röplabda

Szombaton a Swietelsky-Békéscsaba csapatát fogadjuk Budaörsön.

A mieink számára nem sikerült túl jól az elmúlt hétvége, ugyanis a székesfehérváriak otthonából nem sikerült ponttal távoznunk. Most pedig újabb ütközet vár Leiszt Máté lányaira, ugyanis február 4-én, szombaton, 19:00 órától a Békéscsaba ellen harcolhatnak.

A Békés vármegyei gárda kiválóan szerepel a bajnokságban eddig, ugyanis huszonnégy ponttal a második helyen állnak, öt egységgel lemaradva a listavezető Vasas Óbudától. Ám a múlt hétvége nekik sem alakult jól, ugyanis Balatonfüreden szenvedtek 3:0-s vereséget.  

A novemberi összecsapáson, amelyre ellenfelünk otthonában került sor 3:0-s vereséget szenvedtünk. Az azóta eltelt időben változtatni kényszerült a vezetőség az alakulat keretében, ugyanis betegség és sérülés is sújtja az együttest. Kathryn Sullivan térdsérülése miatt sokáig nem lehet társai segítségére, így honfitársával Lia Mosherrel pótolták a centert. Még egy változtatásra kényszerültek, ugyanis Ceyda Aktas betegsége miatt az előző szezonban náluk játszó, a nyár óta pedig a klub utánpótlásában edzőként tevékenykedő finn Salla Karhut reaktiválták.

Leiszt Máté és csapata a megszokott módon készülnek a szombati párharcra.

‒ Ahogy eddig is, most is gőzerővel készülünk a mérkőzésre, a célunk továbbra is ott lebeg a szemünk előtt. Fontos meccs lesz ez is, ugyanolyan elánnal és koncentrációval kell pályára lépnünk, illetve szeretnénk jó arcunkat mutatni és a kínálkozó lehetőségekkel élni.

A találkozót a hunvolley.tv élőben közvetíti.

Női Extraliga alapszakasz, 11. forduló

2023. február 04. 19:00 Budaörs, Illyés-Aramis Sportcsarnok

MTK Budapest‒Swietelsky-Békéscsaba

Játékvezetők: Sík B., Tillmann Gy.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!