Kézilabda
Mészáros-Mihálffy Adrienn

Röplabda: a tabella második helyén álló TFSE érkezik a hétvégén

Publikálva: 2024.02.16 Frissítve: 2024.02.16 Röplabda

Az eddigi legjobb játék kell ahhoz, hogy megszorongassuk ellenfelünket.

Még az ág is húzza röplabdacsapatunkat, hiszen nem elég, hogy az idei év első győzelme még mindig várat magára, de több sérülés is nehezíti Bene Róbert munkáját. A legutóbb Szegeden vendégeskedő kék-fehérek az első szettet nyerték idegenben, de a további etapokban a hazai csapat diadalmaskodott, így 3-1-es vereség lett a vége.

Ezúttal ugyan utaznunk nem kell, de a tabella második helyén álló TFSE csapatát fogadjuk, akik győzelemmel hangoltak, hiszen múlt hétvégén a Gödöllő ellen nyertek 3-2-re. November elején csaptunk össze legutóbb a TFSE gárdájával, azt a meccset megérdemelten nyerte 3-0-ra ellenfelünk. Vezetőedzőnk akkor úgy értékelte, hogy nem sikerült a megbeszélteket megvalósítani a pályán, viszont, ha ezúttal ez összejön, megnehezítjük ellenfelünk dolgát.

Bene Róbert: ‒ Tudjuk, hogy a bajnokság egyik legerősebb csapata ellen fogunk a hétvégén pályára lépni, de mindent megteszünk azért, hogy olyan mérkőzést alakítsunk ki, melyen van esélyünk. A helyzetünk még mindig nem fényes, ami a sérülteket illeti. Ahhoz, hogy jó meccset produkáljunk, jobban kell játszanunk, mint eddig bármikor, egész héten nyomatékosítjuk a lányokban, hogy a legminimálisabb fókuszhiány is szettveszteségbe kerülhet egyből.

Női NBI alapszakasz, 15. forduló

2024. február 17. 18:30, Budapest, Szent Gellért Sportcsarnok

MTK Budapest‒TFSE

Játékvezetők: Takács Á., Suba I.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!