Kajak-kenu
Korisánszky Dávid

Röplabda: a hibákat kell csökkenteni a következő mérkőzésen

Publikálva: 2022.04.15 Frissítve: 2022.04.15 Röplabda

A második párharcot hazai környezetben vívjuk az UTE ellen.

A rájátszás 5-8. helye között zajló három nyert mérkőzéséig tartó összecsapás második találkozójára kerül sor április 16-án 16:15 órától. Ezúttal Leiszt Máté lányai élvezhetik a hazai pálya előnyeit, és a megszokott helyszínen ‒ az Illyés-Aramis Sportcsarnokban ‒ várják, hogy a kék-fehér szimpatizánsok buzdítsák őket.

Az utóbbi hetekben nagyon készült együttesünk az UTE ellen, mely az első összecsapás elején látszott is. A mérkőzést nagyon jól kezdtük, többször vezetést is szereztünk, ám a szettgyőzelmet ennek ellenére a hazai csapat érte el. A 25:21 arányban elveszített etap megbélyegezte a második kimenetelét is, nem tudtuk rendezni a sorokat, így könnyedén engedtük ki a kezünkből ezt a szettet. A harmadikban az UTE gárdája már a találkozóért röplabdázhatott, ám nagyon felszívtuk magunkat, az elsőhöz hasonló etapot vívtunk velük, de sajnos így is ellenfelünk győzött. Ezzel az párharc első találkozóját az UTE nyerte meg.

Leiszt Mátét arról kérdeztük, hogy miben kell javulniuk az első meccshez képest, és hogyan telik ez a rövid felkészülési idő a csapatnál.

‒ Kevés idő áll a rendelkezésére mindkét csapatnak, így nagyon fontos lesz a játékosok regenerációja, hogy újra maximálisan bevethetőek legyenek. Emellett pedig a hibáink számát szeretnénk radikálisan csökkenteni az első mérkőzéshez képest, ami a kulcsa lehet a második találkozónak. Mindent meg fogunk tenni, hogy újult erővel lépjünk pályára.

Női Extraliga rájátszás 5-8. hely, második mérkőzés

2022. április 16. 16:15, Budaörs, Illyés-Aramis Sportcsarnok

MTK Budapest‒UTE

Játékvezetők: Szabó Zs., Kiss Z. (Nagy Zs., Kovács R.)

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!