Kézilabda
Porobic Zoé

Röplabda: a Bajnokok Ligájától búcsúzó Vasas Óbuda vendégei leszünk

Publikálva: 2023.02.10 Frissítve: 2023.02.09 Röplabda

Szombaton újabb erős ellenféllel mérheti össze magát Leiszt Máté gárdája.

A Swietelsky-Békéscsaba után újabb nehéz mérkőzést játszanak röplabdázóink, akik az idáig két fronton is harcoló fővárosi piros-kékek vendégei lesznek. Az előző heti jó kezdés után hazai pályán szenvedtünk 3-0-s vereséget a Békés-vármegyei együttestől, akik a tabella második helyén állnak. Ezúttal viszont még nehezebb dolgunk lesz, ugyanis az éllovas otthonába látogatunk.

A Vasas Óbuda az Extraliga megméretésekkel párhuzamosan, a Bajnokok Ligájában is küzdött. Két helyszínen is állnia kellett a kihívásokat a piros-kék alakulatnak, egészen szerda estig. A héten ugyanis lejátszották a BL csoportkör utolsó meccsét, francia ellenfelüktől 3:1-re kikaptak, így búcsúztak a nemzetközi porondtól. Ellenfelünk ezzel már csak a bajnokságra és a Magyar Kupára koncentrál, mindkét téren jól áll.

Az októberben rajtoló Extraligát a Vasas Óbuda ellen kezdhettük meg, nagyon jó teljesítménnyel rukkoltak elő a mieink. Már az első szettben sikerült megnehezíteni ellenfelünk dolgát, ám az igazi siker akkor jött, amikor a harmadik szettet megnyertük ellenük. Az őszi kiváló játék megismétlésére törekednek most szombaton is Leiszt Mátéék.

‒ Az elmúlt két mérkőzésen nem a legjobb játékunkat mutattuk. Sokat dolgoztunk, hogy megfordítsuk ezt a tendenciát. A Vasas Óbuda elleni meccsen szeretném látni a jeleit, hogy bárki ellen képesek vagyunk a jó játékra.

A találkozót a hunvolley.tv élőben közvetíti.

Női Extraliga alapszakasz, 12. forduló

2023. február 11. 17:00 Budapest, Vasas Folyondár Jobb Pálya

Vasas Óbuda‒MTK Budapest

Játékvezetők: Varjasi M., Bátkai-Katona Á.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!