Atlétika
Szabó Beatrix

Pályára lépnének

Publikálva: 2020.09.22 Frissítve: 2020.09.22 Kézilabda

A K&H liga 6. fordulójában az Érd otthonába látogatunk.

Ha minden a tervek szerint alakul, és az égiek is úgy gondolják, szerdán az Érd Arénában lép pályára női kézilabdacsapatunk. Azonban óvatosságra ad okot a tény, hogy lányaink legutóbbi két mérkőzését, a Kisvárda, illetve a Békéscsaba ellen, el kellett halasztani.

Nem örültem az újabb halasztásnak, nagyon nehéz így tervezni a programot. Tíz napig nem játszottunk, és bármikor benne van a pakliban, hogy a következő meccs is elmarad. Ez bizonytalanság tönkreteszi az embert – mondta Golovin Vlagyimir, majd hozzátette, a fentiektől függetlenül persze úgy készülnek, hogy megrendezik az összecsapást.

Szerdai ellenfelünk, az Érd négy mérkőzésen két pontot gyűjtött: Horváth Roland tanítványai legyőzték a Boglári Akadémiát, viszont alulmaradtak a Győrrel, a Siófokkal, illetve a DVSC-vel szemben. Az Érd legeredményesebb játékosa a négy meccsen 31 gólt jegyző Walfisch Mercédesz.

Nehéz meccsre számítok, ebben a bajnokságban nem is igazán vannak már könnyű ellenfelek. Rutinosabbak vagyunk, mint az Érd, ezt kell kihasználnunk – vélekedett vezetőedzőnk.

A szerdai mérkőzésen Őri Erika és Pozdena Erika fújja a sípot, a hivatalos személyek Kékes Pál és Kékes Csaba.

2020. szeptember 23. 18:00 Érd–MTK Budapest (K&H liga, 6. forduló); Érd Aréna

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!