Kajak-kenu
Korisánszky Dávid

Kézilabda: megvan a serdülő és az ifi menetrendje is

Publikálva: 2024.08.04 Frissítve: 2024.08.04 Kézilabda

Az U20-asok az első osztály keleti csoportjában, az U18-asok pedig a másodosztály nyugati csoportjában kaptak helyett.

A Magyar Kézilabda Szövetség ‒ a felnőtt után ‒ elkészítette az utánpótláskorú csapataink sorsolását is. Ugyan még a mérkőzések pontos időpontjai nincsenek meg, hiszen most egyeztetnek a csapatok egymással, de az már szépen látszik, melyik csapatokkal nézhetünk szembe az U20 keleti csoport első osztályában és az U18 nyugati csoport másodosztályában. Mindkét alakulatunk nekilátott már a munkának, gőzerővel készülnek a szeptemberi rajtra. 

Kekezovity Marinko ifistái az előző évben a nyugati csoportban szerepeltek, ám ezúttal keleten kaptak helyet, ahol a szeptembert a Vác elleni hazai bajnokival indítják. Ezután Kisvárdára utaznak, majd a Vasas SC-t fogadják. A negyedik fordulóban Orosházára utazunk, majd a Békéscsaba érkezik hozzánk az ötödik körben. A novembert Debrecenben kezdjük, egy hétre rá pedig a Hajdúnánás elleni hazai összecsapás következik. A nyolcadik körben újra otthon játszhatunk, érkezik a PC Trade Szegedi NKE gárdája, a december pedig Kecskeméten indul számunkra. Az őszi idény utolsó előtti mérkőzését a Ferencvárosi TC ellen vívjuk hazai környezetben, az első szakaszt pedig a Váci NKSE otthonában zárjuk. 

Báthori Gábor serdülői ezúttal a másodosztály nyugati csoportjában veszik fel a harot ellenfeleikkel, akik közül az első a BVSC-Zugló elleni idegenbeli ütközet lesz, hazai pályán pedig a Siófok KC ellen debütálnak fiataljaink a 2024/25-ös szezonban. A programban ezután a Dunakeszi, Szigetszentmiklós, Pécs, Gyömrő, Esztergom, Mohács, Gárdony-Pázmánd, és Dunaújváros elleni párharcok következnek. Az őszi sorozatot a Tempo KSE vendégeként zárjuk. 

Mindkét együttesünk a szeptember 7-8-i hétvégén kezd majd, a huszonkettedik fordulót pedig május végén rendezik meg. Amint elkészül a pontos dátumokkal a menetrend, azonnal részletes tájékoztatást adunk róla.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!