Atlétika
Jankovics Dániel

Óriási közönségsiker volt az MTK135 Családi nap (GALÉRIA)

Publikálva: 2023.11.26 Frissítve: 2023.11.26 MTK Budapest

Több száz gyermek és felnőtt szórakozott felhőtlenül az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.

November 25-én, szombaton kora reggel benépesült a Brüll Alfréd utca és környéke, hiszen sorra érkeztek a csapattagok, akik a főzőversenyen vettek részt. Először a kajakosok, kenusok, majd a szurkolói – egyszemélyes – csapat, később a klub dolgozói, végül a karatésok jöttek meg, hogy a klub 135. születésnapja alkalmából rendezett Családi napon kuktáskodjanak.
Sercegett a hagyma, aprítódott a burgonya, a marhahús, előkerültek a titkos hozzávalók, meg néha egy pálinka is...
Kilenc előtt befutott a bridzsezők különítménye, akik 24 asztalon, összesen kilencvenhatan kezdték a partikat.
Délelőtt tíztől sűrű tömött sorokban érkeztek gyermekek, fiatalok, középkorúak, idősebbek, akik részt vettek a stadiontúrán, melynek keretében olyan helyekre is bepillanthattak – első csapat öltözője – ahová a szurkolók nem juthatnak be.
Sokan próbáltak szerencsét a totó kitöltésével és a zsákbamacskával, melyet kosárlabda-szakosztályunk vezetője, Nagy Dóra irányított. Nem nagyon volt olyan, aki ne kapott volna ajándékot. Dórának akkor szíve van, hogy belefér a kerület...
Nagy sikere volt az óriáscsocsónak, a sakknak a dzsengának, az arcfestésnek és sokan álltak sorba a lufihajtogatónál is.
A főzőversenyt végül a paprikáskrumplit készítő karatékák nyerték a szurkolók, az MTK munkatársai és a kajakosok, kenusok előtt, akik marhapörköltet, chislis babot és marhagulyást készítettek. Pezsgő volt a jutalmuk. Olyan érdeklődés volt a bográcsok környékén, hogy a 22 leosztás végén érkező bridzsezők már csak zónaadagokat tudtak enni.
Sportolóink, edzőink közül – többek között – Fischer Mihály, Hárspataki Gábor, Jankovics Dániel, Konta Gyula, Korisánszky Dávid, Magyar Liza, Nagy Dóra, Szatmári András és Velenszki Tamás volt velünk, ahogy fiatal kosárlabdázóink, röplabdázóink és ökölvívó-szakosztályunk vezetője is.
A program a Kisvárda-Master Good–MTK Budapest labdarúgó-mérkőzés megtekintésével zárult. 

Folytatás 2024-ben…

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!