Atlétika
Nagy Marcell

Okosnak kell lennünk

Publikálva: 2017.03.04 Frissítve: 2017.03.04 Kézilabda

Újabb rangadó vár az MTK Budapest női kézilabdacsapatára, ezúttal a Békéscsaba ellen.

A K&H női kézilabda liga 15. fordulójában a EUbility Group-Békéscsabai ENKSE látogat az MTK Budapest otthonába. A két csapat őszi meccsét 27-25-re a kék-fehérek nyerték, de Golovin Vlagyimir tudja, nehéz feladat előtt áll együttese. 

– Szépen dolgoztak a lányok a héten, tudják, milyen fontos ez a meccs mindkét félnek – mesélte Vova. – Bízom benne, hogy a Debrecen ellen mutatott formánkat tudjuk hozni szombaton is. 

– Az Eb-szünetet követően mindhárom hazai bajnokiját (Siófok, Kisvárda, Debrecen) megnyerte az MTK Budapest. Mire lesz szükség ahhoz, hogy a Békéscsaba ellen is folytatni tudja remek szériáját a csapat?

– Egyrészt akarni kell a sikert nagyon, másrészt – nem úgy, mint a legutóbbi két meccsen, a Dunaújváros és a Vác ellen – okosnak kell lennünk – vélekedett Vova. – Nem lesz egyszerű meccs, a Békéscsaba egyre jobb és jobb formát mutat, idegenben is többször pontot tudott szerezni. 

A kék-fehérek mestere nem ment el szó nélkül az utóbbi pár hazai eseményen tapasztalt pozitív változás mellett sem.

– Remélem, hogy ugyanolyan jó hangulatú mérkőzés lesz, mint az előző kettő-három. Egyre többen járnak ki a meccseinkre, szurkolnak, ami sokat jelent nekünk. Eddig, azt hiszem, nem okoztunk csalódást, és remélem, ez most sem lesz másként. 

Golovin Vlagyimir Stranigg Zsófira és Lana Frankovicsra nem számíthat a Békéscsaba ellen, igaz, a horvát átlövő hosszú sérülése után már a társaival edz, de egyelőre még nem bevethető.

18:00 MTK Budapest – EUbility Group-Békéscsabai ENKSE; K&H női kézilabda liga, Elektromos Csarnok (1138 Budapest, Népfürdő utca 18-20.)

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!