Tenisz
Babos Tímea

Ökölvívás: Vendégségben jártak bokszolóink

Publikálva: 2021.11.04 Frissítve: 2021.11.05 Ökölvívás

A pesterzsébeti Benedek Elek Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény Óvoda, Általános iskola, készségfejlesztő iskolája és szakiskola meghívott minket, hogy tartsunk bemutató edzést az ott tanulók számára.

Örömmel fogadtuk el Szabó Endre tanár úr – másodállásban hatalmas MTK szurkoló – meghívását. A gyerekek és tanáraik örömmel és szeretettel fogadtak minket. Drexler Géza, az MTK Budapest vezetőedzője pár szóban beszélt a gyerekeknek a sportág szépségeiről és személyiségformáló erejéről.



Ezt követte az edzés. Sportolóink bemutatták a gyakorlatokat, tanulók pedig nagyon ügyesen követték a mozdulatokat. A remek hangulatot tovább fokozta, amikor csoportokba rendeződtek, és kesztyűt húzva gyakorolhattak ütéseket is. Mindenki lelkes volt, és sikerült felfedezni pár valóban kiemelkedő tehetséget mutató gyereket, akik számára felkínáltuk, hogy ha van kedvük kipróbálni magukat ebben a csodálatos sportágban, akkor szeretettel várjuk őket az edzőtermünkben.

Reméljük sokan élnek a lehetőséggel, mert kitörő lelkesedéssel fogadták invitálásunkat. A rendezvény végén a gyerekek által készített ajándékokkal leptek meg minket, nagyon szép rajzokkal gazdagodhattunk. Most először jártunk itt, de gyorsan barátokra találtunk a kis lurkók között. Jövünk hozzájuk máskor is.

Köszönjük, hogy itt lehettünk, hogy gazdagodhattunk az élménnyel. A versenyzőink is nagyon élvezték, és szívesen vesznek részt ilyen programokban.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!