Taekwondo
Salim Sharif

Ökölvívás: boldog születésnapot, Géza bácsi! (GALÉRIA)

Publikálva: 2024.06.05 Frissítve: 2024.06.06 Ökölvívás

Drexler Géza, az MTK Budapest ökölvívó-szakosztályának vezetőedzője június 4-én ünnepli 66. születésnapját.

Évtizedekkel ezelőtt Fogarasi Misi bácsival ő indította újra klubunk ökölvívását. Akkor még fiatal, pályakezdő edző volt. Ma már ő is Géza bácsi lett, aki számtalan nagy hazai és nemzetközi bajnokot nevelt fel az évek során.

Pár évvel ezelőtt, a szakma és az újságírók szavazata alapján, a legjobb magyar utánpótlásedzőnek választották meg. A bajnokok nevelése mellett több száz gyerekkel kedveltette meg a sportot, a mozgás örömét és fontosságát. Akiket nevelt, azok második apukájukként tekintettek rá mindig.  Mai napig sokan visszajárnak hozzá, annak ellenére is, hogy már rég nem bunyóznak, és nagy szeretettel ölelgetik, hálásak neki azért, amit adott számukra.

Munkatársai, valamint azon gyerekek szülei is akikkel foglalkozik, szeretik és tisztelik őt. Sokszor próbálták elcsalni más egyesületek, de Drexler vére kék-fehér, így fel se merült benne, hogy valaha is más színekben végezze sikeres munkáját. Nehéz időszakon ment át az utóbbi időkben, de ezt is férfiként, erővel és derűvel tudta kezelni, bebizonyította, hogy legyőzhetetlen. 66 éves, de nem öreg fickó. Tele van tervekkel és álmokkal. Most is aktívan foglalkozik a gyerekekkel és meggyőződésünk, hogy fog még nagy bajnokokat nevelni szeretett egyesületünk számára.

Az MTK Budapest széles nagy családja nevében kívánunk neki, nagyon boldog születésnapot, váljék minden álma valóra. Isten éltessen Géza! 

Frissítés! Így köszöntötték tanítványai Drexler Gézát.
 

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!