Kézilabda
Andróczki Flóra

Negyedik helyen a szünetben

Publikálva: 2020.12.29 Frissítve: 2020.12.29 eSport

FIFA akadémiánk egy ponttal van lemaradva a téli szünetben a már biztos feljutást érő második pozíciótól, és kettőre az éllovastól. A HPCL Magyar Kupából a legjobb harminckettő között búcsúztak ifistáink.

K&H MNEB HPCL III. osztály:

A K&H MNEB HPCL kilencedik szezonjában elindult FIFA akadémiánk, mely – új csapat lévén – a harmadik divízióban kezdte el szereplését.

Az osztály tizenhat csapatos mezőnyéből egy induló visszamondta nevezését, így az összes együttes hat ponttal kezdte az idényt, és kapott egy szabadnapot. 

Akadémiánk huszonkét lejátszott mérkőzéséből tizenöt alkalommal nyerni tudott, ez a második legjobb mutató a bajnokságban. Négy alkalommal játszottak döntetlent, és három találkozón szenvedtek vereséget. A vesztes mérkőzések közül kétszer riválisuk győzte le fiatal játékosainkat, hiszen a Hajdúnánás Fk – Goolasso és a listavezető GoalHUB gárdája is három pontot szerzett a párharc valamely összecsapásán.

A harmadik divízió tabelláját ITT tekinthetik meg. 

Egyéni mutatókban akadémiánk védői jeleskedtek. A liga belső hátvéd ranglistájának első négy helyezettjéből hárman MTK esportolók. Támadóink több poszton is szerepeltek, így ők több rangsorban jelen vannak, azonban alacsonyabb pozíciókban. 

Emellett Rigó Gábor nyújtott kimagasló teljesítményt, aki öt góllal és öt gólpasszal segítette csapatát. Remek produkciójára felfigyelt a PMFC esport is, és a szünetet követően a második osztályban folytatja szereplését játékosunk.

HPCL Magyar Kupa:

Akadémiánk már a kupa első körében pályára lépett a harmadosztályú EKE Safari-SmartHome esport ellen. Együttesünk fordulatos mérkőzésen 3–2-re nyert, ez továbbjutást ért.

A második körben szintén azonos vonalban szereplő vetélytársat kapott csapatunk, ezúttal viszont nem sikerült a továbbjutás. A Bloodline Hun gárdájával szemben 3–2-es vereséget szenvedtek el játékosaink, és kiestek a küzdelmekből.

Január 3-án a szereplését visszamondó Majd Máskorral kezdte volna el az új évet csapatunk, a visszalépés következtében azonban esportolóinknak egy héttel több idejük van a felkészülésre. Január 10-én az RKSK esport ellen folytathatják szereplésüket a HPCL harmadik vonalában. 

Szakosztályunk támogatója:

 

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!