Atlétika
Jankovics Dániel

Messze még a csúcsforma

Publikálva: 2021.01.07 Frissítve: 2021.01.06 Kézilabda

A Békécsabai Előrét látjuk vendégül az Elektromos-csarnokban.

Szombat délután, tévés meccsen pótoljuk az ötödik fordulóból elhalasztott bajnoki mérkőzésünket a EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE ellen. A sereghajtó lila-fehérek egyelőre nem szereztek pontot a K&H ligában, mégsem szabad félvállról venni a szombati mérkőzést, mivel a viharsarkiak már jó néhányszor borsot törtek az orrunk alá az elmúlt pár évben.

A Békéscsaba legeredményesebb játékosa a hét meccsen 27 gólig jutó Kukely Anna, míg nálunk a 7/44-es mutatóval büszkélkedő Pál Tamara a házi gólkirály.  

A Békéscsaba többször megtréfált már minket, de bízom benne, hogy most nem lesz meglepetés – árulta el vezetőedzőnk, Golovin Vlagyimir. – Ezzel együtt is nagyon nehéz meccsre számítok. A csapatok a hosszú kihagyás miatt még nincsenek csúcsformában, ezt láthattuk a Szombathely ellen is: volt, ami működött, volt, ami nem. Remélem, ezúttal jobb lesz a játékunk, és hazai pályán nem is lehet más a cél, mint a két pont megszerzése.

A szombati mérkőzésen Hargitai Gábor és Markó Gábor fújja a sípot, a hivatalos személyek György Szolanzs és Farkas Zsuzsanna lesznek. A találkozót – a kormányrendeletnek megfelelően – zárt kapuk mögött rendezik, az M4 Sport+ azonban élőben közvetíti.

2021. január 9. 17:15 MTK Budapest–EUbility Group-Békéscsabai ENKSE (K&H liga, 5. forduló); Elektromos-csarnok

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!