Atlétika
Jankovics Dániel

Megnyerte a Hungarian Opent Rocket League csapatunk

Publikálva: 2020.12.08 Frissítve: 2020.12.08 eSport

Játékosaink kíváló teljesítménnyel lettek a sorozat bajnokai.

A csoportkör folyamán – hibátlanul – nyerték meg a B-jelű kvartett küzdelmeit játékosaink, ráadásul vesztes leg nélkül, így a rájátszást elkerülve jutottak be a négyes döntőbe a Necrotic esporttal együtt. 

Védelmük a második legjobb volt a küzdelmek során, miután a csoportkör huszonegy meccséből hét alkalommal nem tudtak a vetélytársak Richmondék kapujába betalálni. Egyedül a LvL Up esport rendelkezett jobb mutatóval, akik az A-jelű kvartettben második helyen végeztek.

A négyes döntőben a nyertes ág elődöntőjében kezdték esportolóink a küzdelmeket, ahol a legjobb hávtédsorral rendelkező LvL Up esport együttese ellen 4–0-ra nyerni tudtak.

A győztes ág döntőjében rendkívül fordulatos találkozón felül tudott kerekedni Rocket League csapatunkon a Team Plague, azonban a vesztesági döntő könnyed sikere után (4–0 a Necrotic esporttal szemben) a két leggel rendelkező Grand Finalben sikerült revansot venni. Az első leg 4–3-as eredményét követően a visszavágón 4–0-s erődemonstrációt tartva megszerezték játékosaink a Hungarian Open bajnoki címét. A Grand Final rendkívül hosszúra nyúlt, hiszen tizenegy mérkőzést követően dőlt el a kupa sorsa.

 A bajnokcsapat tagjai:

  • Yem "Richmond" Richárd
  • Bartha "CokeHUN" Zoltán
  • Nagy "Negsy" Richárd
  • Orbán "Msh7" Dominik

Szakosztályunk támogatója:

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!