Atlétika
dr. Nguyen Anasztázia

Megint 3-2-re nyertünk (GALÉRIA)

Publikálva: 2018.03.25 Frissítve: 2018.03.25 Labdarúgás

Megizzasztott minket a Budaörs, de itthon tartottuk a három pontot.

A mérkőzés élő, szöveges közvetítése.

MTK Budapest–Budaörs 3-2 (3-1)

Új Hidegkuti Nándor Stadion, 1453 néző

Vezette: Böcskei Balázs (Albert, Varga, Takács)

Gólszerzők: Gengeliczki (8.), Korozmán (27.), Kulcsár (29.), illetve Lengyel (36.), Fodor (67.)

Sárga Lap: Nagy Barnabás (39.)

MTK Budapest: Fadgyas – Nagy Barnabás (Deutsch, 78.), Talabér, Gengeliczki, Jakab – Vass Patrik, Kanta, Vass Ádám, Korozmán – Lencse, Torghelle (Kulcsár, 8., helyette Szabó Dominik, 82.))

Vezetőedző: Feczkó Tamás

Budaörs: Kemenes – Menyhárt, Kékesi, Tányéros, Medgyes – Bakos, Lengyel (Sajbán Máté, 45.), Fényes (Sajbán Miklós, 62.), Czvitkovics, Palincsár – Fodor

Szakmai igazgató: Bognár György

A Merkantil Bank Liga 26. fordulójában az 5. helyezett Budaörs látogatott az Új Hidegkuti Nándor Stadionba. A találkozó rosszul kezdődött számunkra, hiszen Torghelle az 5. percben összerúgott az egyik budaörsi védővel, és nem tudta folytatni a játékot.

A társai azonban nem sokáig keseregtek, hiszen a 8. percben megszereztük a vezetést: Vass Patrik szögletét Gengeliczki bólintotta szép mozdulattal a hosszú sarokba. Húsz perccel később növelni tudtuk előnyünket: ismét Vass Patrik adott be sarokrúgást, a labda Talabér kísérletét követően Korozmán elé pattant, aki szemfülesen lőtt a kapuba.

Mindössze két perccel később megint eredményesek voltunk. Ezúttal Korozmán ment el a szélen, pontosan centerezett a Torghellét váltó Kulcsár elé, aki higgadtan passzolt Kemenes kapujába.

Kicsit talán túlságosan is megnyugodtunk a három lőtt gól után, ugyanis a 36. percben Lengyel szépíteni tudott: a bal oldalon vezetett támadást a vendég együttes, Fadgyas kiütött labdájára pedig a budaörsi támadó reagált a leggyorsabban.

A szünetig tartottuk az állást, de a fordulás után ismét betaláltak a vendégek: a 67. percben Sajbán húzott el a szélen, majd centerezett Fodorhoz, aki nem hibázott.

A hajrára rendlívül nyílttá vált a találkozó, ugyanis a Budaörs becsülettel jött előre az egyenlítésért, így rengeteg területünk volt. Vass Patrik és Kulcsár többször is betalálhattak volna, de a befejezések rendre pontatlanok voltak, vagy Kemenes állt az útunkba.

Szerencsére gólt már a Budaörs sem szerzett, így újabb három ponttal gazdagodtunk. és továbbra is százszázalékos a mérlegünk otthon.

Feczkó Tamás: – A győzelemmel elégedett vagyok, hiszen rengeteg játékost kellett nélkülöznünk. Külön öröm, hogy Szabó Dominik és Nagy Barnabás személyében két újabb fiatal mutatkozhatott be a nagycsapatban. 

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!