Kézilabda
Poczetnyik Luca

Esport: Újra Magyarország legjobb Rocket League csapatai versenyeznek Esport Arénánkban

Publikálva: 2021.07.06 Frissítve: 2021.07.06 eSport

A K&H támogatásával július 10. és 24. között zajlik a K&H Junior Rocket League 3v3 Kupa, amely nyolccsapatos offline döntővel zárul az MTK Budapest Esport Arénában.

A tavalyi esztendőben a FIFA szoftverét követően új taggal bővült a K&H e-kupa, méghozzá a 2020 szeptemberétől ingyenesen elérhető Rocket League játékkal. Július közepétől az MTK Budapest esport szakosztálya, a Hungarian Rocket League Tournaments és az Esport1 közreműködésével ismét fogadja a hazai Rocket League közösség élvonalát, hogy az MTK Budapest Esport Arénában derüljön fény arra, hogy melyik gárda teljesít a legjobban szurkolók előtt.

A nevezési időszak már kezdetét vette, így regisztrálni a versenyszabályzat megismerése után a verseny weboldalán tudsz a „nevezek" gombra kattintva. A regisztráció ingyenes, a selejtezőkre nevező csapatok száma nem korlátozott. Az indulni vágyók mindkét esetben az online selejtezőt megelőző nap, 23.59-ig jelentkezhetnek. 

A kupa lebonyolítása a következő:

Az online selejtezők két szombati napon, július 10-én és 17-én kerülnek megrendezésre. A kvalifikációk legjobbjai pedig július 24-én, egy offline döntőn mérhetik össze tudásukat az MTK Budapest Esport Arénában (1087 Budapest, Salgótarjáni út 12-14.). Az online selejtezőkből három-három együttes kvalifikálja magát az offline döntőre, amelyben két meghívott csapattal egészül ki a mezőny. A nyolc trió (3v3 formátumban zajlanak a küzdelmek) két csoportra osztva vigaszágas rendszerben mérkőzhet meg a trófeáért. 

A versenyen csak 14 évnél idősebb játékosok vehetnek részt. A döntőbe jutott, 18 év alatti játékosok szülői beleegyező nyilatkozatot kötelesek kitöltetni, illetve hozni magukkal a döntő helyszíni regisztrációjára, amelyet ITT lehet letölteni.

A verseny összecsapásait a Hungarian Rocket League Tournament Twitch-csatornáján követhetitek élőben, magyar kommentárral.

A július 24-ei offline döntő látogatható a szurkolók számára is, így együtt szoríthattok kedvenceitekért a helyszínen. A döntőn való szurkolói részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A szurkolói regisztrációs felület hamarosan elérhető lesz ITT.

További részletekért és a kupával kapcsolatos friss információkért csatlakozzatok Facebook-eseményünkhöz, ha pedig kedvcsinálóra vágysz, nézd meg beharangozó videónkat, vagy nézd meg, hogyan sikerült tavalyi rendezvényünk: aftermovie.

A rendezvény főtámogatója: K&H - dönts okosan

Szakosztályunk támogatója:

 

 
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!