Atlétika
Szabó Beatrix

Letettük az MTK Sportpark alapkövét (GALÉRIA)

Publikálva: 2023.06.07 Frissítve: 2023.06.07 MTK Budapest

A klub elnöke, a helyettes államtitkár, a kivitelező cég elnök-vezérigazgatója és kézilabdacsapatunk kapitánya helyezte el a kapszulát az új létesítmény, épülő csarnoka mellett.

Kilenc és fél hektáron terül el a 2024 végén elkészülő létesítmény, melyben a kézi-, röp- és kosárlabda, ritmikus gimnasztika, sakk és bridzsszakosztályunk mellett a kardozók találnak otthonra.

Schmidt Gábor, a Honvédelmi Minisztérium sportért felelős helyettes-államtitkára és dr. Deutsch Tamás, az MTK Budapest elnöke beszéde után, a két érintett és a kivitelező, Bayer Construct Zrt. elnök-vezérigazgatója, Balázs Attila és Dakos Noémi, kézilabdacsapatunk kapitánya helyezte el a létesítmény alapkövét jelképező kapszulát.

Az eseményen – többek között – megjelent Fábián László, a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára, Sákovicsné Dömölky Lídia, olimpiai bajnok tőröző, dr. Nagy László, a maconi világbajnokságon aranyérmes kajakos, Bödör László, a legidősebb magyar válogatott labdarúgó, Szatmári András, világbajnok és olimpiai bronzérmes kardozó és edzője, Gárdos Gábor, valamint az MTK Budapest labdarúgóinak vezetősége és az MTK Baráti Kör több tagja, elnöke és tiszteletbeli elnöke.

Hamarosan videós beszámolóval, interjúkkal jelentkezünk.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!