Hírek

Labdarúgás 2023.06.14 Labdarúgás: Fülöp Ferenc a Sportrádióban

Labdarúgás: Fülöp Ferenc a Sportrádióban Egykori labdarúgónk - a játékosmenedzser - a Fülöp Márton kapustáborról, az emléktornáról, a sporttörténeti vetélkedőről és Demjén Patrik szerződtetéséről is beszélgetett Szegő Tiborral, a Hazafutás című műsorban.

Labdarúgás 2023.06.02 Labdarúgás: Barcelona drukker nyerte az országos foci kvízversenyt

Labdarúgás: Barcelona drukker nyerte az országos foci kvízversenyt Kovács-Polyák András, a budapesti Veres Pálné Gimnázium tanulója nyerte a Nagy Magyar Fociteszt Diákoknak versenyt. A futball-fanatikus András több mint 30 ezer fiatal közül végzett az első helyen. Maga is kergeti a labdát a Rákosszentmihály színeiben, nagy Barca-drukker, és kedvenc játékosa Messi.

Labdarúgás 2023.05.31 Labdarúgás: felavatták Weisz Árpád szobrát (GALÉRIA)

Labdarúgás: felavatták Weisz Árpád szobrát (GALÉRIA) Weisz Árpád életműve páratlan örökség, sorsa örök figyelmeztetés - jelentette ki Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter az egykori válogatott labdarúgó és sikeres edző budapesti szobrának szerdai avatásán.

Labdarúgás 2023.05.05 Labdarúgás: május 3-án lett volna 40 éves Fülöp Márton (AUDIÓ)

Labdarúgás: május 3-án lett volna 40 éves Fülöp Márton (AUDIÓ) Az MTK 24-szeres válogatott kapuvédője gyógyíthatatlan betegségben hunyt el 32 éves korában. A Sportrádió „Hazafutás” című műsorában Szegő Tibor beszélgetett édesanyjával és édesapjával. A műsorban Király Gábor, Várhidi Péter és Gera Zoltán emlékezett a kiemelkedően tehetséges kapusra, akinek emlékét az Új Hidegkuti Nándor Stadionban az egyik kapu is őrzi.

Labdarúgás 2023.02.14 Labdarúgás: 21 évvel ezelőtt hunyt el Hidegkuti Nándor

Labdarúgás: 21 évvel ezelőtt hunyt el Hidegkuti Nándor Szív- és keringési elégtelenségek következtében csütörtök hajnalban a Kútvölgyi kórházban elhunyt Hidegkuti Nándor, az Aranycsapat legendás hátravont középcsatára – írta az újság 2002. február 14-én.

Labdarúgás 2022.12.05 Rónai Egon a klub első Örökös Szurkolója (VIDEÓ+GALÉRIA)

Rónai Egon a klub első Örökös Szurkolója (VIDEÓ+GALÉRIA) Rónai Egonnal beszélgettünk, aki gyerekkora óta szereti az MTK-t, és vasárnap dr. Deutsch Tamástól vehette át az MTK Örökös Szurkolója díjat.

Labdarúgás 2022.11.29 Labdarúgás: Nagy Fociteszt (VIDEÓ)

Labdarúgás: Nagy Fociteszt (VIDEÓ) November 25-én elindult a Nagy Fociteszt - többek között - Hidegkuti Nándorra emlékezve. Videónkban dr. Szayly József (DUE), Kecskés István (DUE), Petur András (Sport TV) és dr. Deutsch Tamás csinál kedvet a kitöltéséhez.

Labdarúgás 2022.11.28 Országos focivetélkedő indult Hidegkuti Nándor tiszteletére (GALÉRIA)

Országos focivetélkedő indult Hidegkuti Nándor tiszteletére (GALÉRIA) Száz évvel ezelőtt született az MTK Örökös Bajnoka és Örökös tagja, az Aranycsapat csatára, Hidegkuti Nándor. A legendás labdarúgó 302 mérkőzésen 202 gólt lőtt MTK-mezben, olimpiai bajnoki címet és világbajnoki ezüstérmet szerzett az Aranycsapattal, az angolok elleni 6:3-as mérkőzésen pedig mesterhármast ért el. A csatárfenomén tiszteletére a DUE Médiahálózat és az MTK Budapest nagyszabású játékot indított Nagy Magyar Fociteszt Diákoknak néven. A Teszt kitér a magyar válogatott több évtizedes sikereire és az elmúlt évek fantasztikus győzelmeire.

Labdarúgás 2022.11.22 81 éves korában elhunyt Mészöly Kálmán

81 éves korában elhunyt Mészöly Kálmán Az MTK Budapest együttérzését fejezi ki a hozzátartozóknak, barátoknak, szurkolóknak, a Vasas-család tagjainak. Legyen neki könnyű a föld!

Labdarúgás 2022.07.09 Labdarúgás: elhunyt Törőcsik András

Labdarúgás: elhunyt Törőcsik András Szombaton, 67 éves korában elhunyt az MTK korábbi labdarúgója, aki az Újpest játékosaként vált a magyar futball meghatározó alajkává.

123456 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!