Kézilabda
Farkas Johanna

Kosárlabda: Szeitl Vanessa már az első csapat teljes jogú tagjaként várja az új évadot

Publikálva: 2021.08.25 Frissítve: 2021.08.25 Kosárlabda női

A TFSE-MTK csapatbemutató sorozatának legutóbbi részében Szeitl Vanessa osztotta meg a gondolatait, aki az élvonalbeli játék mellett a Testnevelési Egyetem kosárlabda szakedzői képzésén vesz részt.

– A tavalyi szezon során egy interjúban említetted, hogy az „A” csoportos csapatba való bekerülés szerepel a céljaid között. Mikor derült ki, hogy a keret tagja leszel és miként fogadtad az örömteli hírt?

– Tavaly december környéken már lehetőséget kaptam, hogy a lányokkal együtt készüljek. A szezon végén volt megbeszélés, melyen elmondták, hogy jövőre számítanának rám a felnőttcsapatban és természetesen nagyon örültem ennek a hírnek, azóta vártam erre az alkalomra.

– Az alapozást tekintve milyen ambícióid vannak? Határoztál meg esetleg egyéni célokat?

– Az alapozás inkább a csapatról szól, nem az egyéni teljesítményekről. Ilyenkor a legfontosabb az, hogy a csapatösszhang meglegyen és egyelőre jó irányban haladunk.

– Már javában zajlik a felkészülésetek, és a keret is lassan teljessé válik, a légiósok érkezésével. Hogyan alakult az eddigi munka? Mennyire volt nehéz felvenni a tempót?

– A legutóbbi volt a harmadik hetünk. Feri mindig nagyon komoly erőnléti edzéssel vár minket, egy futást sem hagyunk el és a kondi is keménynek bizonyul. Ezután jön a labdás rész, ahol Bia és Beni sem kímél minket, szóval alaposan elfáradunk a végére. Aki azt mondja, hogy nem, az hazudik!

A teljes beszélgetést IDE kattintva olvashatják.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!