Atlétika
Nagy Marcell

Kosárlabda: Jól megérdemelt győzelem

Publikálva: 2021.03.30 Frissítve: 2021.03.30 Kosárlabda női

U12-es kosárlabdacsapatunk a Kereszttúri SÉ-n kerekedett felül.

Keresztúri SE–MTK Budapest 24-50 (2-8, 5-13, fb.: 3-1, 8-10, 6-18)

A csapat tagjai:
Tüske Petra 2, Szabó Hedvig 3, Kerülő Hanna 4, Schmidt Gréta 4, Verebes Hanna 2, Vogel-Szente Lívia, Szabó Dorottya, Kendelényi Léda 11, Pataki Gréta 6, Hallgató Abigél 9, Turbucz Emma, Vermes Vanda 9

Edző: Molnár Róbert

A Gyermek-kupa hetedik fordulójában ismét sok mérkőzés maradt el, nekünk is mindössze egy meccsünk volt vasárnap. Ellenfelünknél és nálunk is sok hiányzó volt, így U11-es játékosokkal kiegészülve vágtunk neki a mérkőzésnek. Az első hat percben nem igazán találtuk a ritmust, majd szépen belekezdtünk a pontgyártásba. Az egész meccsen igyekeztünk járatni a labdát, gyors támadásokat vezetni, de – Molnár Róbert nagy örömére – voltak felállt védelem elleni szép befejezések is. Védekezésben is kellően agresszívek voltak a lányok, így végül megérdemelt győzelmet arattak.

Molnár Róbert:Az U12-es játékosaink húzták a csapatot, a fiatalabb társaik pedig meghálálták a lehetőséget az idősebbek között. Volt okunk a mosolyra. Ellenfelünknek szintén kijár a gratuláció, mivel túlnyomórészt a korosztálynál fiatalabb játékosokkal léptek pályára.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!