Kézilabda
Szőke Szonja

Kosárlabda: Jobb volt a Zsíros Akadémia

Publikálva: 2021.03.08 Frissítve: 2021.03.08 Kosárlabda női

Csak fellángolásai voltak U12-es leány kosárlabdacsapatunknak.

MTK Budapest–Zsíros Akadémia Kőbánya „B” 33-43 (4-12, 8-8, fb.: 0-0, 5-17, 16-6)
A csapat tagjai:
Balog Lujza, Hallgató Abigél 6, Kerülő Hanna, Máthé-Mózes Emma 10, Pataki Gréta 6, Schmidt Gréta 2, Szabó Dorottya, Szinovszki Bori, Tüske Petra 1, Vermes Vanda, Virágvölgyi Flóra 8
Edző: Molnár Róbert

A kaotikus vírushelyzet miatt az U12-es bajnokságban csak egy meccsünket rendezték meg, mivel a másik csapat előzetesen lemondta a programot.

A Zsíros Akadémia Kőbánya esetében gyors, dinamikus ellenféllel volt dolgunk, az első negyed végére már nyolcpontos előnyt szedtek össze a fiúk. A második felvonásban már mi is gyakrabban találtuk meg a kosárhoz vezető utat. Voltak jó védekezéseink, amelyekből tudtunk támadásokat vezetni, viszont ezeket nem jó százalékkal fejeztük most be. Lehetett volna szorosabb is a félidő, ha befelé pattognak a labdák a gyűrűbe. A félidei büntetőknél senki nem szerzett pontot. A harmadik negyedben ismét átgázoltak rajtunk a kőbányai gyerekek. Az utolsó etapban az első öt percet rendkívül jól megnyomtuk, amivel kicsit ráijesztettünk ellenfelünkre, azonban a mérkőzés megnyerésétől még így is távol álltunk.

Molnár Róbert:Maradt bennem hiányérzet, mert amikor azt látja az ember, amit az utolsó negyedben, akkor nem érti, hogy miért nem lehet többször előhúzni a tarsolyból az ilyen mentalitást, hozzáállást. Voltak szép passzaink, gyorsan kosarakat szereztünk. Erre kell a jövőben a hangsúlyt fektetni, kitolni az ilyen periódusokat, minél hosszabb távra.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!