Tenisz
Babos Tímea

Kosárlabda: Hegedűs Janka a forduló válogatottjában

Publikálva: 2022.10.18 Frissítve: 2022.10.18 Kosárlabda női

A TFSE-MTK Budapest női kosárlabdacsapatának játékosa, Hegedűs Janka a Cegléd ellen nyújtott remek teljesítményének köszönhetően bekerült az NB I/A-csoport ötödik fordulójának válogatottjába.

A múlt hét végén a TFSE-MTK Budapest női kosárlabdacsapata hazai pályán 68-61-re győzte le VBW CEKK Cegléd együttesét az NB I/A-csoport ötödik fordulójában. 

A sikerből alaposan kivette a részét Hegedűs Janka, aki így a hazai szövetség által felállított forduló válogatottjában is helyet kapott.

– Az erőcsatárok küzdelme külön élményszámba ment a találkozón – írja a honi szövetségi portál. – A ceglédiek magasembere, a kanadai Samantha Cooper is pazar számokat hozott (24 pont, 6 lepattanó, 28 VAL), de a forduló ötösébe ezúttal ellenfele, Hegedűs Janka került be, hiszen győzelemre vezette csapatát – 19 pontos, 12 lepattanós dupla-duplát jegyzett 2-2 gólpassz és kiharcolt szabálytalanság, valamint egy eladott labda társaságában, 27 VAL-t elérve.

Janka mellett Kányási Veronika (DVTK-Hun-Therm), Morgan Green (E.ON ELTE BEAC), Arella Guirantes (DVTK-Hun-Therm) és Ana Vojtulek (E.ON ELTE BEAC) szerepel az All Star-gárdában, melyről több információ ITT érhető el.

 

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!