Atlétika
Szabó Beatrix

Kosárlabda: felemás mérleg a Gyermek-kupában

Publikálva: 2022.11.15 Frissítve: 2022.11.15 Kosárlabda női

Egypontos győzelmünket hatpontos vereség követte.

Budai Aranysakálok–MTK Budapest 42-43 (11-13, 12-12, fb.: 2-3, 4-9, 13-6)

Verebély Júlia 13, Tüske Petra 12, Papp Borbála 7, Székely Zsófia 4, Puskás Dóra 4, Verebes Hanna 2, Dudás Pálma 1, Vlcskó Natasa -, Pardi Liza -, Bertalan Réka -, Isaák Enikő –

MTK Budapest–Újpest MT/B 36-42 (2-15, 17-3, fb.: 3-7, 0-11, 14-6)

Verebély Júlia -, Tüske Petra 26, Papp Borbála -, Székely Zsófia 3, Puskás Dóra -, Verebes Hanna -, Dudás Pálma -, Vlcskó Natasa 3, Pardi Liza 4, Bertalan Réka -, Isaák Enikő –

A Gyermek-kupa következő fordulóján vettünk részt, fiú csapattal játszottuk első meccsünket. Tavaly sokszor mérkőztünk meg egymással, hol ők, hol mi jöttünk ki győztesen. Most is szoros küzdelem zajlott a pályán. A támadásokra több hangsúlyt fektetett mindkét gárda, a védekezésre már kevesebb jutott. Jobban koncentráltunk a végén, így egypontos sikerrel kezdtük a napot.

Egy meccs pihenőt követően lány csapattal mérkőztünk. Látszott, hogy keményen védekezik ellenfelünk, amivel az első és harmadik negyedben nem tudtunk mit kezdeni, ami megtörte a csapatot. A második negyedben még sikerült vezetnünk, a negyedikben viszont már túl nehéz falatnak tűnt eltüntetni a hátrányt, így vereség lett a vége.

Tanulságos napot zártunk, hiszen megmutattuk, hogy szoros végjátékban koncentráltabbak tudunk lenni, viszont megmutatta nekünk a második meccs, hogy nem lehet alárendelten játszani. Ellenfelünk kemény védekezésével ráerőltette akaratát a lányokra. Ezt nagyon hasznos volt megélni, hogy legközelebb már ne így reagáljunk erre.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!