Tenisz
Fucsovics Márton

Kosárlabda: emelt fővel zárhatta ezüstérmes csapatunk a Hepp Kupa négyes döntőjét

Publikálva: 2023.02.13 Frissítve: 2023.02.13 Kosárlabda női

Az MTK-TFSE vezetőedzője, Hegedűs Péter – érthetően – némiképp csalódottan, ugyanakkor büszkén értékelt a nagy csatában elveszített Hepp Kupa-döntő után.

Mint arról beszámoltunk, az MTK-TFSE kosárlabdacsapata 85-74-es vereséget szenvedett az NKA Universitas PEAC II. együttesétől, a Gabányi László Sportcsarnokban rendezett női Hepp Kupa vasárnapi döntőjében. Hegedűs Péter tanítványai óriásit küzdöttek, tetemes hátrányból álltak fel a fináléban, de végül be kellett érniük az ezüsttel.

– Először is, szeretnék gratulálni a PEAC csapatának! Megérdemelten nyerték meg a Hepp Kupát – értékelt a mérkőzést követően Hegedűs Péter vezetőedzőnk a szövetség honlapján. – Ugyanakkor nagyon büszke vagyok a csapatomra, hiszen fel tudtunk állni huszonnyolcpontos hátrányból is. A lányok minden tőlük telhetőt megtettek, ezt is kértem tőlük, hogy úgy jöjjenek le a pályáról, hogy nem bántak meg semmit. Küzdöttünk minden labdáért, harcoltunk, tényleg mindent beleadtunk, de ez ma aranyéremmel sajnos nem társult, ám semmi okunk szomorkodni. Emelt fővel hagyhattuk el a pályát! Kis idő elteltével ez az ezüstérem is szépen fog csillogni.

(Fotó: Makó Éva)

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!