Taekwondo
Salim Sharif

Kosárlabda: Baa Dominika a legígéretesebb fiatalok listáján (LAPSZEMLE)

Publikálva: 2023.09.21 Frissítve: 2023.09.21 Kosárlabda női

A TFSE-MTK Budapest 19 éves játékosa, Baa Dominika is helyet kapott az utanpotlassport.hu idény eleji ranglistáján, amelyen az NB I/A-csoport legjobb U20-as fiataljait gyűjtik össze.

Az első osztályú bajnokság rajtjának közeledtével az utanpotlassport.hu sorra vette, szerintük kik teljesíthetnek majd a legjobban a 2004-es vagy annál fiatalabb játékosok (utánpótlás-válogatottak) közül az új évadban. Az ötös listán a negyedik pozícióban szerepel klubunk ígérete, Baa Dominika, akiről így írt a fiatalokkal foglalkozó szakportál:

4. BAA DOMINIKA (2004, TFSE-MTK Budapest)

A TFSE-MTK 19 éves hátvédjének, Baa Dominikának kisebb sérülés miatt ki kellett hagynia a nyári U20-as Európa-bajnokságot, de szerencsére ez a probléma már a múlté, a felkészülési időszakban pedig újra hadra foghatónak bizonyult Hegedűs Péter alakulatában. A Nagykanizsán nevelkedett hátvéd tavasszal tért vissza súlyos térdsérüléséből, és előbb az alapszakasz végén, majd a rájátszásban is jó teljesítményekkel vétette észre magát.

Azt már mi tesszük hozzá: a legutóbbi edzőmeccsen például Domi 13 ponttal, közte három triplával rukkolt elő az újvidéki KK Novosadska ŽKA csapata ellen. Bízunk benne, hogy hasonlóan jó formában folytatja a bajnokságban is!

A teljes lista ITT tekinthető meg.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!