Atlétika
Szabó Beatrix

Kosárlabda: a 7. helyért küzdhet tovább a TFSE-MTK Budapest (GALÉRIA)

Publikálva: 2022.04.06 Frissítve: 2022.04.06 Kosárlabda női

A TFSE-MTK Budapest női kosárlabdacsapata a második mérkőzését is elveszítette az UNI Győr Mély-út elleni 5-8. helyért folyó párharcban, így a bajnokság 7. helyének megszerzése lehet a következő célja.

A TFSE-MTK Budapest női kosárlabdacsapata szerda este a második mérkőzését is lejátszotta az UNI Győr Mély-út ellen az NB I/A rájátszásának az 5-8. helyért zajló párharcában. Szombaton Győrben 87-64-ra nyertek a hazaiak, ezúttal az MTK csarnokában tovább alakult szorosabban az összecsapás.

A Magyar Bianka irányította vendéglátók 8-1-gyel kezdtek, és az első negyed végén 18-13 állt az eredményjelzőn. A második játékrészben fokozatosan zárkóztak a győriek, és a nagyszünetben már ők vezettek 37-34-re. Ekkor az MTK-ból Dúl Panka 11, Elisabeth Pavel 10 pontnál járt.

A harmadik negyedben a Győr kilenc ponttal is ellépett, de az MTK hamar visszajött, és az utolsó tíz perchez érkezve 56-54-es győri vezetésnél teljesen nyitott volt a meccs. A záró felvonásban azonban megrázta magát a vendégegyüttes, és kezdte leszakítani az MTK-t. A Győr a negyed felénél már tíz ponttal vezetett, és a hajrára nem maradt izgulni való. Az MTK 77-62-re veszítette el a találkozót, és a hetedik helyért küzdhet tovább a bajnokságban.

Női NB I/A-csoport, rájátszás, 5-8. helyért, második mérkőzés
TFSE-MTK Budapest–UNI Győr Mély-út 62-77 (18-13, 16-24, 20-19, 8-21)

A jegyzőkönyv ITT érhető el.
 

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!