Kosárlabda női
Miháczi Diána

Keresés

Kisvárdán zárjuk az őszt

Publikálva: 2019.11.13 Frissítve: 2019.11.12 Kézilabda

A K&H női kézilabdaliga 10. fordulójában csapatunk a Kisvárda Master Good SE otthonába látogat.

A szezon leghosszabb idegenbeli túrája vár csapatunkra pénteken: a Kisvárda Master Good SE otthonában lépünk pályára.

Pénteki ellenfelünk kilenc fordulót követően a nyolcadik helyen áll a tabellán, ugyanúgy hét pontot gyűjtve, mint a mieink. Bakó Botond együttese a két újoncot, illetve a Békéscsabát győzte le, a Váccal pedig döntetlent játszott.

Golovin Vlagyimir tanítványai a Békéscsaba, a Debrecen és a Szombathely ellen kettő, a Dunaújváros ellen egy pontot szereztek.

A Kisvárda legeredményesebb játékosa a 7 meccsen 45 gólig jutó Tamara Radojevics, míg nálunk a 9/58-as mutatóval büszkélkedő Tóth Eszter a házi gólkirály.

Nagy átalakuláson ment át a Kisvárda az előző szezonhoz képest. Nem gyengültek, de sok sérülés sújtotta őket, nincsenek túl sokan – vélekedett vezetőedzőnk, Golovin Vlagyimir. – Hazai pályán elég jó meccseket játszanak, mi sem tudtunk még nyerni Kisvárdán. Az elmúlt pár meccsen láttam biztató dolgokat a részünkről, remélem, még tovább javulunk.  

A pénteki összecsapáson Horváth Péter és Marton Balázs fújja a sípot, a hivatalos személyek Sándor Tamás és Lustig Imre lesznek.

2019. november 15. 18:00 Kisvárda Master Good SE–MTK Budapest (K&H liga, 10. forduló); Városi Sportcsarnok KisvárdaMTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!