Kézilabda
Koronczai Petra

Kézilabda: „Nem feltett kézzel megyünk”

Publikálva: 2021.05.11 Frissítve: 2021.05.11 Kézilabda

A K&H liga 22. fordulójában a Siófok KC otthonába látogatunk.

Másfél héttel a Dunaújváros elleni magabiztos győzelmet követően ismét pályára lép női kézilabdacsapatunk a K&H ligában: szerdán, koraeste a Kiss Szilárd Sportcsarnokban lesz jelenése Szöllősi-Zácsik Szandráéknak.

A Siófok KC a hétvégén az EHF-kupa négyes döntőjében lépett pályára: Zdravko Zovko tanítványai az elődöntőben 36-34-re legyőzték a Herning-Ikastot, majd a fináléban 36-31-re alulmaradtak a Nantes-tal szemben.

Bár a két együttes őszi meccsét a mieink nyerték 33-31-re, és míg mi az ötödik, szerdai ellenfelünk pedig a hetedik helyről várja a találkozót, a papírforma még így is egyértelműen a Siófok KC mellett szól.
Nagyon nehéz meccsre számítok a Siófok ellen – szögezte le vezetőedzőnk, Golovin Vlagyimir. – A hétvégi két EHF-kupameccsen is látszott, hogy nagyon masszív csapatról van szó, felépültek a sérültjeik, és így bőven van cserelehetősége a mesternek. De nem feltett kézzel megyünk Siófokra: szeretnénk a maximumot kihozni magunkból, és valahol ott folytatni, ahol a Dunaújváros ellen abbahagytuk.

A szerdai mérkőzésen Horváth Péter és Marton Balázs fújja a sípot, a hivatalos személyek Marczinka Csaba és Bencsik Bertalan lesznek. A találkozót a tervek szerint a Siófok Youtube-csatornáján élőben követhetik.

2021. május 12. 18:00 Siófok KC–MTK Budapest (K&H liga, 22. forduló); Kiss Szilárd Sportcsarnok

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!