Atlétika
Krizsán Xénia

Kézilabda: Vácon szerepeltek Kekezovity Marinkóék

Publikálva: 2022.09.20 Frissítve: 2022.09.19 Kézilabda

A debreceni túra után – a harmadik fordulóban – nem kellett messzire utaznia utánpótláskorú csapatainknak.

Szeptember 18-án Vácon vendégeskedett serdülő és ifjúsági alakulatunk. Először a fiatalabbak léptek pályára, majd a nagyobbakon volt a sor, hogy harcba szálljanak a harmadik körös találkozókon.

A serdülőink kiválóan helytálltak a váci csapattal szemben. Ugyan már a kezdetektől fogva a hazai együttes irányította a találkozó alakulását, és már 15-10-re vezettek az első etap vége előtt pár perccel, ám a mieink pillanatok alatt csökkentették a különbséget, így csak háromgólos hátrányban voltunk a szünetben.

A második félidőben kijött az ellenfelünk első osztályú rutinja, így fokozatosan növelni tudták az előnyüket. Derekasan küzdöttunk, mindent megtettünk, hogy minél kisebb arányú vereséget szenvedjünk.

LU17 I. osztály, keleti csoport, 3. forduló

Váci NKSE‒MTK Budapest 35-26 (16-13)

Kekezovity Marinko: ‒ Negyvenöt percig nagyon jól küzdöttünk. A játékrész végére – szemmel láthatóan is –  elfáradtak a lányok, és csökkent a koncentrációjuk. Mindenesetre elégedett vagyok azzal, amit a pályán mutattunk.

A serdülők után az ifiken volt a sor. A meccset nagyon rosszul kezdtük, ellenfelünk akarata érvényesült a pályán, ami a mérkőzés állásán is megmutatkozott, már a szünetben tízzel vezettek. A támadásban elkövetett hibáinkat gyors gólokkal büntették a váciak, így már nagyon korán jelentős hátrányba kerültünk. A második játékrész pozitívuma, hogy tartottuk magunkat, nem nőtt a félidőre kialakult különbség.

LU19 I. osztály, keleti csoport, 3. forduló

Váci NKSE‒MTK Budapest 33-23 (20-10)

Kekezovity Marinko: ‒ Rosszul kezdtük a meccset. Támadásban nem volt kreativitás, ami után sok, gyors gólt kaptunk az ellentámadásokból, ahol az első félidőben tízgólos mínuszba kerültünk.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!