Atlétika
Diósi-Moravcsik Angéla

Kézilabda: újra másodosztályú együttessel csapunk össze

Publikálva: 2022.08.15 Frissítve: 2022.08.14 Kézilabda

A felkészülési menetrend következő edzőmeccsén a Szent István SE csapatával játszunk.

A nyár folyamán már kétszer mérkőztünk meg NBI/B-s együttessel, először a szombathelyiekkel, majd nem is olyan régén ‒ múlt héten pénteken ‒ a Vasas SC lányaival mértük össze tudásunkat. Mindkét találkozón fölényes győzelmet arattunk, gyors játékunk dominálta a párharcokat.

Kedden újból másodosztályú ellenfél vár ránk, ugyanis a játékosállományában jelentősen átalakult SZISE vendégei leszünk. Hozzánk hasonlóan szintén fővárosi klubról beszélünk, akik jelentősen megerősítették a keretüket a tavalyi idényhez képest. Több ismerős arccal is találkozhatunk, akár, ha az NB I-es múlttal rendelkezőket, akár, ha korábbi kék-fehér mezben szereplőkre gondolunk.

Ferenczy Petra éppen tőlünk igazolt át nyáron Szent István SÉ-hez, míg a nálunk ‒ Suba Sára sérülése miatt ‒ pár hónapig kölcsönben szereplő Rutka-Győrffy Alexandra is a keretet alkotja. Mellettük pedig olyan rutinos játékosok vannak, mint a többszörös Bajnokok Ligája-győztes Bódi Bernadett és Soós Viktória, illetve a Vácról érkező Aron Andrea, és a korábban Székesfehérváron játszó Dányi Bernadett.

Felkészülési mérkőzés

Szent István SE‒MTK Budapest

2022. augusztus 16. 17:45, Emszt Kálmánné Sportcsarnok (SINOSZ Sportcentrum)

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!