Atlétika
Krizsán Xénia

Kézilabda: újabb két játékosunk állt jótékonysági ügy mellé

Publikálva: 2024.05.07 Frissítve: 2024.05.06 Kézilabda

Kobela Tamara után Pelczéder Orsolya és Dakos Noémi is az „Adni jó kupa” baráti kör alapítványt támogatja.

A Dunaújvárosi KKA elleni győzelem után vehette át emléklapját Szeglet Imrétől Kobela Tamara, aki a tavalyi évben felajánlotta mezét licitre, a befolyt összegből az„Adni jó kupa” baráti kör alapítvány Janka gyógykezelését igyekezett segíteni. Tami azóta is figyelemmel kísérte a jótékonysági munkáját az alapítványnak, köszönetképpen pedig emléklappal ajándékozták meg a segítő játékosunkat.

Két másik kézilabdázónk is csatlakozott az alapítvány tevékenységéhez, Pelczéder Orsolya és – balszélsőnk révén – Dakos Noémi is. Pelczi és Nonó is egy-egy mezét ajánlotta fel jótékonysági aukcióra, hogy a befolyt összegből egy beteg gyermek gyógyulását támogathassa a szervezet. Pelczéder Orsolya meg is osztotta velünk a segítségnyújtással kapcsolatos gondolatait.

‒ Az „Adni jó kupa” baráti kör alapítvány vezetőivel Szeglet Imrével és Horváth Péterrel jótékonysági focitorna keretein belül találkoztam először személyesen, amely szintén az ő szervezésükben történt egy beteg gyermek gyógyulásának segítésére. Nagyon tisztelem az ő munkásságukat, rengeteg energiát fektetnek bele abba, hogy segíthessenek másokon. Ennek fejében, amikor felkértek természetes volt, hogy csatlakozom a kezdeményezésükhöz. Munkájukat tovább könnyítve bevontam csapatkapitányunkat, Dakos Noémit is, aki azonnal keresett is egy mezt a kérésemre. Az MTK Budapest csapatából korábban már Kobela Tamara is felajánlotta mezét, aminek árverezése már megtörtént, és jó célt szolgált ezzel. Ezúton is buzdítanám a sporttársakat, legyen bármilyen szakág, hogy amennyiben lehetőségük nyílik ismerkedjenek meg ennek az alapítvány tevékenységével és amennyiben lehetőségük van rá, támogassák őket. 

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!